≫ 

Zbog komemoracije u Potočarima narednih dana zabranjen prevoz eksplozivnih materija

Situacija će za vikend biti drugačija pa je za 10. i 11. jula godine tokom celog dana zabranjeno prevoženje opasnih materija određenim putnim pravcima

  • 0
Kamioni Foto: Tanjug/AP

U okviru bezbednosnog obeležavanja komemorativnog skupa u Potočarima, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske izdao je Naredbu o zabrani prevođenja eksplozivnih materijala u drumskom saobraćaju na zajedničkim putnim pravcima.

Kako se navodi u saopštenju, zabrana će biti na snazi 8. jula od 09 do 15 časova na deonicima magistralnog puta M-I 110 (stara oznaka puta M4) Caparde-Oravac. Isto pravilo važiće i u petak od 15 do 22 sata na deonicima magistralnog puta M-I 115 (stara oznaka puta M-19) na relaciji Drinjača-Miljići.

Situacija će za vikend biti drugačija, pa je za 10. i 11. jula godine tokom celog dana zabranjeno prevoženje opasnih materija na sledećim putnim pravcima:

- Na relacijama Drinjača-Koćević Polje-Milići, Vlasnica-MEL Luke, Koćević Polje-Bratunac, Drinjača-Bratunac, Bratunac-Srebrenica i Srebrenica-Zeleni Džadar tokom celog dana biće zabranjen prevoz eksplozivnih materija - piše u saopštenju Ministarstva unitrašnjih poslova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA