Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Драган

    16. jul 2021 | 12:14

    Лепо је сетити се хероја и бораца за СЛОБОДУ .Али треба гледати чињенице у очи !Данас знамо што се није знало за време ратних догађаја .Људи су гинули за СЛОБОДУ а њихове жртве су послужиле ПРОФИТЕРИМА па је СЛОБОДА замењена СТАЉИНОМ , ТИТОМ, ПАРТИЈОМ !!!!Гинуло се ЛУДО !Кад се мало анализира види се да су они вођени да ГИНУ а не да доживе слободу .Данас се зна ,али то нико неће да покаже , колико је непријатељских војника убијено а колико је бораца за слободу погинуло и колико је цивила , невине деце погинуло зато што је борце за слободу неко водио да изгину !Прочитао сам податак да је на Сутјесци убијено 33 немачка војника и погинуло ОСАМ И ПО ХИЉАДА БОРАЦА ЗА СЛОБОДУ !!!!!!Пропорција је , изгледа , свугде иста .На СРЕМСКИ ФРОНТ изведена су необучена деца да гину ,да нестану ,а не да победе .Победу су донели други ,борци ЦРВЕНЕ АРМИЈЕ .борци за слободу су стигли до Италије и Аустрије ,али нису стигли да зауставе покољ СРБА у ЈАСЕНОВЦУ !!!!На крви БОРАЦА ЗА СЛОБОДУ ПРОФИТЕРИ су се уселили у туђе куће ,муком стечене ,а власнике избацили на улицу са бебама у колевци, САМО У СРБИЈИ !ШЕЗДЕСЕТ ПЕТ ХИЉАДА невиних стараца и старица са њиховим унучадима је у СРБИЈИ убијено у “СЛОБОДИ “?????? на само делимично отвореним стратиштима ,јер и данашња власт неће да опере образе БОРАЦА ЗА СЛОБОДУ да не би показали право лице ПРОФИТЕРА .На споменику изгинулих хероја је ЋИРИЛИЦА КОЈА ЈЕ ДАНАС ЗАБРАЊЕНА У МНОНТЕ НЕГРО ?????Срби се тамо прогоне као дивљач!!!!! , није велика разлика ни у Србији .Много јада би се могло још написати .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA