Srbin uhapšen u Budvi zbog pokušaja ubistva: Potukao se u Starom gradu, pa izbo muškarca

Krivičnom delu prethodnio je verbalni i fitički konflikt dve grupe lica koje su boravile u ugostiteljskom objektu

  • 8
Crna gora, Crnogorska policija

Foto: Profimedia/Savo PRELEVIC / AFP

Službenici Centra bezbednosti Budva su sinoć efikasnom reakcijom i dobrom postavkom službe u kratkom rokom lišila slobode osobu osumnjičenu za ubistvo u pokušaju.

Sinoć sat nakon ponoći policiji je prijavljeno da je u Starom gradu u jednom ugostiteljskom objektu došlo do narušavanja javnog reda i mira i da je jedno lice zadobilo povrede.

Policija je odmah izašla na lice mesta, izvršila blokadu Starog grada i izvršila pretragu terena. Operativne grupe kriminalističke policije koje u večernjim časovima pokrivaju ovo područje grada u cilju sprečavanja krivičnih dela su pravovremeno reakcijom sprečile bekstvo osumnjičenog.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju policija je lišila slobode N.T. (21) iz Republike Srbije.

On je, kako se sumnja, izvršio ovo delo na štetu D.Č. iz Budve na način što mu je tokom tuče naneo više ubodnih rana u predelu tela oštrim predmetom.

D.Č. je hospitalizovan u kotorskoj bolnici, navodi se u saopštenju Uprave policije Crne Gore.

Na licu mesta je izvršen uviđaj kojim je rukovodio državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu. Budvanska policija je prikupila obaveštanja od oko 20 osoba koje su bili učesnici incidenta ali i očevici i svedoci.

Takođe, u slučaj je uključen i ronilački tim Protivterorističke jedinice koji su pretragom mora pronašli nož za koji se sumnja da je osumnjičeni koristio prilikom izvršenja dela.

Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je krivičnom delu prethodnio verbalni i fitički konflikt dve grupe lica koje su boravile u ugostiteljskom objektu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hh

    24. jul 2021 | 13:42

    Juče izašla pesma Crnogorske Čavoglave na YouTube ,obrada Tompsonove pesme , direktno pozivanje na proterivanje Srba iz Crne Gore

  • nikolas

    24. jul 2021 | 14:18

    SRBI STA TRAZITE KOD MILOGORACA KAD ZNATE DA VAS MRZE ???!!!?? MILO JE POSTAO GORI OD USTASA I PUSTITE GA NEK UZIVA U MRZNJI !!!

  • Naj

    24. jul 2021 | 13:30

    Jaojjjj...idemo sada po hiljaditi put!Ko vas je terao da idete u c.g, grcka je zakon, tamo sam bio 1987godine i vise nikada....dosadni, dosadni i opet dosadni!Svaki put isto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA