≫ 

Obrt u slučaju smrti u vili na Krku: Ruskinja ipak nije zadavljena, ovo je obdukcija pokazala

U vezu s ovim nesrećnim slučajem povezan je 46-godišnji nemački državljanin koji je sinoć uhapšen i priveden u Policijsku stanicu Krk i nad kojim se sprovodi kriminalističko ispitivanje zbog utvrđivanja relevantnih činjenica- saopšteno je iz policije

  • 3
Hrvatska, višestruko ubistvo, Igor Nađ ubijene Maja Josipa Tojagić Foto: Tanjug/FaH/ Damir Sencar

U vili na Krku juče je pronađeno telo 47-godišnje ruske državljanke iz Nemačke, a obdukcijski nalaz utvrdio je tačan uzrok smrti.

Iako se prvo u medijima pojavila informacija da je ženu ubio 46-godišnji partner, prema navodima Index-a, obdukcija je pokazala kako nije reč o ubistvu. Naime, pokazalo se kako je uzrok smrti trovanje alkoholom, odnosno etanolom. Otkriveno je da je preminula Ruskinja imala 3.60 promila alkohola u krvi.

Kako saznaju hrvatski mediji, policija sada utvrđuje da li u ovom slučaju ima elemenata krivičnog dela nepružanja pomoći. I partner Ruskinje, za kog su komšije sumnjale da je ubio ženu, bio je, potpuno pijan. On je imao 2.80 promila alkohola u krvi kada ga je privela policija.

- Policijski službenici Policijske puprave Krk, u koordinaciji sa Županijskim državnim tužilaštvom u Rijeci, sprovode kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinjeno krivično del0 ubistvo - saošteno je juče iz policije.

Naime, juče oko 19.45 policija je dobila dojavu u gradu Krku da je u apartmanu, u vlasništvu nemačke državljanke, pronađeno telo mrtve žene. Odlaskom na mesto zločina, utvrđeno je da je reč o 47-godišnjoj nemačkoj državljanki.

U vezu s ovim nesrećnim slučajem povezan je 46-godišnji nemački državljanin koji je sinoć uhapšen i priveden u Policijsku stanicu Krk i nad kojim se sprovodi kriminalističko ispitivanje zbog utvrđivanja relevantnih činjenica- saopšteno je iz policije.

Podsetimo, ono što je pobudilo sumnju kod komšija bile su upravo potpuno spuštene roletne stana u kojem je pronađeno beživotno telo zadavljene žene, saznanje da nju niko nije video nekoliko dana ali i informacija da se tokom vikenda čula buka.

Već idućeg dana, suprug nesrećne žene viđen je kako oko svog belog volvo-a nemačkih registarskih tablica, sinoć nespretno parkiranog na putu pred prostranim dvorištem luksuzne zgrade opremljene bazenom, rastrojeno hoda i sa sebe skida i baca odeću.

Naravno, odmah je pozvana policija i hitna pomoć, službe su se pojavile na spomenutoj krčkoj adresi oko 19 sati. U vreme obilaska spomenute zgrade, oko 21 sat, trajao je uviđaj a kako se saznaje, sused i suvlasnik kuće policiji je davao svoj iskaz.

Ono što se iz iskaza očevidaca može zaključiti jeste da je, prema svemu sudeći, spomenuti “ruski Nemac” puna tri dana bio u stanu sa svojom mrtvom partnerkom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PRC

    28. jul 2021 | 17:49

    Opet krvati i švabe, nikad oni neće priznati svoja zla dela, kao što ne priznaju Jasenovac.

  • Febo

    28. jul 2021 | 18:26

    Rusi i alkohol,c,c,c.ala klevecete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA