≫ 

U Hrvatskoj obijaju domove oštećene u zemljotresima: Kradu bukvalno sve, čak vrata i prozore

Traga se i za nepoznatim počiniocem koji je ranije, takođe na Trgu bana Josipa Jelačića, provalio u stan u zgradi koja je oznacena kao neupotrebljiva

  • 2
Provalnik, lopov, obijanje stana

Foto-ilustracija: Shutterstock

Poslednjih dana učestale su provale u stanove oštećene zemljotresom u Hrvatskoj, a kako saopštava Policijska uprava sisacko-moslavačka, samo u prethodnih pet dana provaljeno je u tri stana na Trgu bana Jelačića u Sisku, gde su između ostalog ukradena vrata i prozori.

Tako je nepoznati počinilac provalio u dva stana vlasnice (75) u zgradi koja je nakon zemljotresa proglašena neupotrebljivom.

Iz jednog stana je demontirao i ukrao ulazna vrata i prozore, dok je iz drugog stana ukrao odeću, posuđe i druge stvari, prenela je Hina.

Oštecena žena je podnela krivičnu prijavu, a policija provodi kriminalisticko istraživanje radi otkrivanja nepoznatog počinioca.

Traga se i za nepoznatim počiniocem koji je ranije, takođe na Trgu bana Josipa Jelačića, provalio u stan u zgradi koja je oznacena kao neupotrebljiva.

Video: Lopovi odneli 1.500 evra i nakit: Premetačina u kući Stanojevića u Babinom Mostu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    29. jul 2021 | 19:02

    У Хрватској је све радно способно из ње отишло тако да, остали су политичати ( жестоки ЕУ полтрони) , бранитељи и радно неспособна биједа....

  • Maja

    29. jul 2021 | 20:02

    Tako i nas kad su 91 proterivali iz Slavonije, najpre su nas isterali iz kuca, onda su mesec dana pljackali sela, krali sve, skidali prozore i kapije sa dvorista...a onda kad vise nisu imali sta da pljackaju su zapaplili sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA