≫ 

Devojčicu ostavili u automobilu na suncu, nije joj bilo spasa: Detalji tragedije kod Banjaluke

Telo deteta pronađeno je juče oko 16.30 časova

  • 22
Dete,  u automobilu, autu, vrućina, Hitna pomoć

Foto-ilustracija: Profimedia, Alamy, Marko Jovanović

Telo četvorogodišnje devojčice pronađeno je u automobilu u dvorištu kuće u mestu Donja Piskavica, zaselak Dragičević, prenose lokalni mediji.

Kako navode Nezavisne novine, uzrok smrti je vrućina, odnosno ekstremno pregrevanje. Sagovornici tog lista ističu da je četvorogodišnja devojčica, prema prvim informacijama, bila satima u automobilu, koje je bilo parkirano na suncu.

U Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, rečeno im je da je telo deteta, rođenog u Nemačkoj, pronađeno juče oko 16.30 časova.

Radi utvrđivanja tačnog uzroka i okolnosti smrti deteta, dežurni tužilac je naložio da se izvrši obdukcija koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, te da se preduzmu sve istražne radnje i mere.

Uviđaj na licu mesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Siniša Marković sa policajcima banjalučke Policijske uprave.

Podsetimo, tragedija se umalo dogodila juče i u Hrvatskoj, nakon što je mladi par ostavio dve devojčice i psa u zaključanom automobilu u Poreču. Deca su u zaključanom vozilu bile oko sat vremena i hitno su prevezeni u bolnicu.

Video: Muškarac divljao dok je sa njim bila beba u kolima: Nakon potere, bacio dete na policajce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    1. avgust 2021 | 14:07

    KAKO? Kako mozes da ostaviš, zaboravis dete u kolima? Srce mi se cepa... Pocivaj u miru andjele!...

  • D

    1. avgust 2021 | 14:21

    Sta je sa ljudima?Meni za ovo nema opravdanja,dete da zaboravis u kolima!?🥺😭I to satima.Ja ni kuce ne ostavljam u kolima ,ma nigde ga ne ostavljam sem u nasem stanu.Malenu neka andjeli cuvaju🙏😭

  • Sabina

    1. avgust 2021 | 14:46

    Kakav to debil trebaš biti pa da ostaviš dijete u autu?Gdje vanjska temperatura ide do 40 stepeni zamisli kako je tek u autu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA