≫ 

Devojčica otišla da se igra, telo u kolima pronašla majka? Detalji tragedije kod Banjaluke

Majka je uspavljivala mlađe dete, a devojčica je ušla u automobil da se igra

  • 11
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: Alamy/Profimedia

Telo nesrećne devojčice (4), koja je preminula od toplotnog udara u automobilu u selu Donja Piskavica kod Banjaluke, pronašla je trudna majka.

Ona je na sve načine pokušala da pomogne ćerkici ali je, nažalost, bilo kasno.

Hitna pomoć, koja je brzo došla, mogla je samo da konstatuje smrt devojčice, a obdukcija je pokazala da je dete preminulo usled pregrevanja.

Prema neznavičnim informacijama, u vreme tragedije majka, koja je inače u sedmom mesecu trudnoće, u kući je uspavljivala mlađe dete, sina.

Prema pisanju "Novosti", devojčica je, kao i svakog dana u to vreme, odlazila u kuću babe i dede, koja je 50 metara udaljena od njihove. Tako je bilo i ovaj put, ali se devojčica navodno iskrala i otišla da se igra.

Devojčica je, iako je u dvorištu imala mali bazen s vodom i pesak, ušla u otključano vozilo u kome se igrala i preminula od toplotnog udara.

- Kada se mlađe dete probudilo majka je otišla po devojčicu i tek tada je shvatila da ona nije u kući roditelja njenog supruga. Krenula je da ju traži i zatekla ju je u automobilu, bez znakova života - priča izvor.

Prvi rezultati istrage ukazuju da se devojčica igrala u vozilu, koje je bilo parkirano na suncu. Koliko je tačno provela u automobilu nije poznato, ali se pretpostavlja da se radi o dužem periodu.

Video: Spirala smrti! Evo kako vrućina može da bude fatalna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajvos@

    1. avgust 2021 | 17:12

    Ne daj Bože nikom...

  • NV

    1. avgust 2021 | 18:52

    Iskreno saučešće. Dete od 4 godine ne može da se ostavi samo bez nadzora. Da njje bio auto moglo je da se udavi u bazenu. Živim u Kanadi i ovde dete ne sme biti bez nadzora do 10 godina. Po meni treba i duže jer im svašta pada na pamet. Decu ne čuva Bog već roditelji. Jako mi je zao i strasno, ali apelujem na roditelje da paze svoju decu!

  • Oki

    1. avgust 2021 | 17:07

    A majka uspavljivala pa zaspala a dete od 4godine da ide samo selom.... Gde je tata bio... E moja majko šta da ti se kaže na ovu muku al kriva si....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA