≫ 

Nokautirao turistu zbog retrovizora, ovaj pao i umro: Tragičan kraj sukoba u ulici kod plaže na Krku

Za sad nema informacija o tome da li je do smrti došlo od posledica samog udarca ili je nesrećnik pri padu udario glavom u tlo * Privedena je jedna osoba

  • 7
Hrvatska hitna pomoć Foto-ilustracija: Shutterstock

Iza vesti o pronalasku mrtve muške osobe iznad plaže u Baški na Krku, po svemu sudeći, stoji ubistvo iz nehata, javio je Novi list. Sve se desilo u uskoj dvosmernoj ulici iznad plaže. Tamo je, kako se nezvanično saznaje, vozač automobila zagrebačkih registarskih oznaka u jednom trenutku retrovizorom zakačio turistu s nemačkog govornog područja.

Ovaj se razljutio i neopreznom vozaču otkinuo retrovizor sa automobila, nakon čega je Zagrepčanin izašao iz vozila. Nakon kratke svađe vozač je, kako su Novom listu prepričali očevici, nokautirao pešaka, koji je na licu mesta preminuo.

Zasad nema informacija o tome da li je do smrti došlo od posledica samog udarca ili je nesrećnik pri padu udario glavom u tlo. Više detalja o uzrocima smrti biće poznato nakon obdukcije.

Od komšija Novi list saznaje da je pokušaj reanimacije stranog turiste trajao gotovo sat vremena, ali nije mu bilo spasa. Takođe navode da bi vozač mogao da ima četrdesetak godina, a da je stradali turist bio desetak godina stariji.

Policija se još nije zvanično oglašavala o događaju. Sinoć su saopštili da su u poslepodnevnim satima primili dojavu o mrtvoj muškoj osobi na ulici iznad plaže na Krku. Na mestu događaja obavljen je uviđaj, kojim je rukovodio zamenik županijske državne tužiteljke u Rijeci, izvestila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Na kriminalističko istraživanje, stoji u saopštenju PU primorsko-goranske, "privedena je jedna osoba, a nastavlja se utvrđivanje relevantnih činjenica i okolnosti koje su dovele do ovog događaja".

Telo stradalog muškarca biće prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku zbog obdukcije.

Video: Pukla njokalica: Crni demonstrant nokautirao ekstremnog desničara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jura pokatoliceni srbin

    29. avgust 2021 | 14:23

    Eto ti ustasa naucili da ubijaju kad nema srba ubijaju I druge

  • Febo

    29. avgust 2021 | 14:47

    A sta bi sa danke dojcland

  • Maxa

    29. avgust 2021 | 14:36

    Jedan retrovizor košta jedan ljudski život i nekoliko godina robije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA