≫ 

Žalba na odluku sudije zbog puštanja dvoje Krstovića na slobodu: Osumnjičeni za šverc 1.400 kg droge

Više državno tužilaštvo u Podgorici izjavilo žalbu na rešenje Višeg suda u Podgorici

  • 1
Budo i Marina Krstović Kokain Hapšenje Crna Gora Foto: dan.co.me/Žana Bojanić

Više državno tužilaštvo u Crnoj Gori žalilo se na odluku sudije za istragu da ne odredi pritvor Marini (27) i Budimiru Krstoviću (66) osumnjičenima za šverc 1.400 kilograma kokaina.

- Više državno tužilaštvo u Podgorici je u predmetu formiranom protiv okrivljenih B. K. i M. K., zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojinih droga, izjavilo žalbu u zakonom propisanom roku na rešenje Višeg suda u Podgorici, sudije za istragu kojim je odbijen predlog ovog tužilaštva za određivanje pritvora - saopšteno je za RTCG iz tužilaštva, prenosi Tanjug.

Budo i Marina Krstović Kokain Hapšenje Crna Gora Foto: dan.co.me/Žana Bojanić

Marina Krstović (27) i Budimir Krstović (66), koje su istražni organi doveli u vezu sa zaplenom 1.400 kilograma kokaina, pušteni su da se brane sa slobode.

Izrečene su im mere nadzora kao što su zabrana napuštanja mesta stanovanja, oduzimanje pasoša i obaveznog javljanja policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eks

    31. avgust 2021 | 09:16

    Najkorumpiraniji segment društva je pravosudje. U Beogradu je isto kao u Podgorici. Zato se sudije toliko zalažu za "nezavisno" sudstvo. To "nezavisno" podrazumeva da niko ne dira koruptivne šeme sudija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA