Najmlađa žrtva korone u Crnoj Gori je mladić (26): Preminuo na dan venčanja

Prema podacima Instituta za javno zdravlje Crne Gore, po preseku od 16. septembra, ukupan broj preminulih povezanih sa COVID-19 infekcijom u Crnoj Gori od početka pandemije je 1822

  • 10
Bolnica, korona virus, korona, ilustracija Ilustracija Foto: Tanjug/AP

Od posledica infekcije korona virusa danas je u Kliničkom centru Crne Gore preminuo pacijent iz Ulcinja koji je imao samo 26 godina. On je do sada najmlađi pacijent u Crnoj Gori za koga je korona virus bio koban.

Portal Bar piše da je nesrećni mladić preminuo na dan venčanja.

Iz Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG) apeluju na mlađu populaciju da se vakcinišu.

- Potvrdilo se da delta soj pogađa mlađu populaciju. Mnogo obolelih je od 19 do 39 godina. Apelujemo da se mladi vakcinišu i pridržavaju mera - rekao je direktor Instituta za javno zdravlje Crne Gore dr Igor Galić.

Prema podacima Instituta za javno zdravlje Crne Gore, po preseku od 16. septembra, ukupan broj preminulih povezanih sa COVID-19 infekcijom u Crnoj Gori od početka pandemije je 1822.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    17. septembar 2021 | 22:57

    Zao mi je…saucesce porodici.Ali kako od korone na dan vencanja?!Taj dan oboleo i umro?

  • Marina

    17. septembar 2021 | 22:17

    😥😥😥😥😥😥😥

  • Sabina

    18. septembar 2021 | 08:04

    Čekala korona kad će biti vjenčanje.Isto kao što je nigdje nije bilo tokom sezone.Niti je bilo zaraženih niti bolesnih.Završila se sezona eto i korone nazad.Da li se iko od vas sjeća početka pandemije covid19 kada su iz Wuhana dolazili snimci i fotografije tamo nekih ljudi koji padaju iz čista mira,trzaju se i tako slično?!Mora se vakcinacija provesti u djelo pa se koriste sva moguća sredstva u propagandne svrhe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA