≫ 

Misterija žene pronađene na Krku još nije rešena: O njoj pišu i svetski mediji, ne seća se ko je

Građani pokušavaju da pomognu, ali i dalje niko ne zna ko je pronađena žena

  • 5
Pronađena žena, Krk Foto: PU primorsko-goranska

Policija i dalje pokušava da ustanovi ko je misteriozna žena, koja je sa povredama na licu pronađena prošle sedmice u Hrvatskoj.

Žena koja govori engleski pronađena na Krku pre nekoliko dana i još uvek je u bolnici.

- Javljaju se građani i dostavljaju informacije. Zasad još nema promena u slučaju, nije utvrđen njen identitet. Gospođa je još u bolnici - saopštili su iz policije.

O ovom misterioznom slučaju pišu i britanski mediji. The Sun i Daily Mail pišu o "misteriji žene pronađene na hrvatskom ostrvu koja savršeno govori engleski, ali se ne seća svog imena".

Pišu da ju je prvi primetio ribar koji ju je video kako maše pa je pozvao pomoć. Preneli su i reči meštana koji su ispričali da je žena pronađena na nepristupačnom terenu.

Žena je na Krku pronađena 12. septembra, a dosad je utvrđeno da ima oko 60 godina. Srednje je telesne građe i visoka je 165 centimetara, plave kose do ramena i plavih očiju.

U trenutku pronalaska bila je obučena u tamnoplavu majicu s belim prugama i kapuljačom, crne pantalone, patike i imala je platnenu kapu-šešir ružičaste boje.

Policija moli građane koji imaju informacije o ženi s fotografija da ih dojave u Policijsku stanicu Krk na broj telefona 051/439-210 ili na broj 192. Informacije se mogu dostaviti i putem e-pošte na adresu primorsko-goranska@policija.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X 365

    20. septembar 2021 | 17:57

    Teleportacija .

  • Тодорић

    20. septembar 2021 | 16:38

    Можда је жртва бродолома,или је странац,муж,оставио мислећи да је мртва...ако није пријављен нестанак,можда је и он страдао.Зашто не покушајте истрагу бродова?

  • Laki

    20. septembar 2021 | 14:42

    Mozda je svemirac. Ko zna ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA