≫ 

Majci troje ubijenih mališana iz Zagreba pozlilo: U teškom psihičkom stanju odvezena u bolnicu

Sumnja se da je otac ugušio troje dece i potom pokušao da oduzme sebi život

  • 16
hrvatska ambulantna kola, hitna pomoc,

Foto-ilustracija: Shutterstock

Majka ubijene dece, četvorogodišnjeg mališana i sedmogodišnjih blizanaca - dečaka i devojčice, kolima hitne pomoći dovezena je u Opštu bolnicu Dubrovnik oko 9 sati ujutru.

Kako piše Jutarnji list, žena je bila u teškom psihičkom stanju pa joj je pružena psihijatrijska pomoć.

Nakon stabilizovanja stanja lekovima, ženi je ponuđena hospitalizacija, ali je ona odlučila da ode u Neum odakle je navodno rodom i gde je ovih dana boravila.

Lekari kažu kako njeno stanje nije bilo takvo da bi zahtevalo prisilnu hospitalizaciju.

Podsetimo, troje dece je noćas, dva sata posle ponoći, kako se sumnja, ugušio njihov otac Harald K. (56) u potkrovlju svog penthausa na zagrebačkim Mlinovima, a potom je i sebi pokušao da oduzme život. On se trenutno nalazi u bolnici na intenzivnoj nezi.

Tragediju je prethodno, oko ponoći, najavio putem društvene mreže Fejsbuk.

- Zbogom svima. Napuštam vas jer ne mogu više. Ljubav mog života, Marija, ostavila me jer je moja bivša žena Dajana bila vrlo loša prema njoj i jer nemam više novca. Sve što sam pokušavao da radim poslednjih godinu i po nije uspevalo i čak ni moja braća iz masonske lože nisu htela da mi pomognu, a na kraju nisu mi ni odgovarali na telefonske pozive - napisao je Harald.

O ovoj tragediji oglasila se i zagrebačka policija.

- U stanu je pronađen 56-godišnji muškarac koji je u trenutku ulaska policijskih službenika bio narušenog zdravstvenog stanja. Na mestu događaja pronađeno je i troje dece bez znakova života. Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt dece, dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gde je zadržan na lečenju. Kriminalističko istraživanje je u toku - navodi se u saopštenju policije.

Video: Punomoćnik majke ubijenog dečaka: Vozilo se kretalo brzinom od 152 km/h, zato mora maksimalna kazna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Monstrum

    25. septembar 2021 | 13:35

    A kako mu ruka zdrhta kada je trebao sebe da ubije?

  • Eto

    25. septembar 2021 | 14:05

    Jadna djeca,izludio od para,ma ja bih ga vezala za drvo naopacke da visi...

  • Verica

    25. septembar 2021 | 14:04

    Pa sto ne ubi samo sebe čoveče!? Šta nevina deca imaju sa tvojim problemom? On je oboleo i odavno je to trebalo primetiti.Majci saučešće, nije trebala da se mesa u njegov nov zivot, a ona sto ga je ostavila je izgleda odavno znala da je on poremecen ali se nije setila da opomene zenu i decu.Tragedija u kojoj su mali andjeli najviše pretpeli.Ludaka u ludnicu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA