≫ 

Uhapšena vlasnica rotvajlera koji su juče izgrizli ženu u centru Sarajeva

Povređenoj je lekarska pomoć ukazana u UKC-u u Sarajevu, a na Klinici za ortopediju i traumatologiju je zadržana na daljem lečenju

  • 4
Dobermani izujedali ženu, Sarajevo Foto: Klix.ba/ I. Š.

Policija je sinoć uhapsila vlasnicu pasa koji su juče izgrizli ženu u ulici Kulovića u Sarajevu.

Policija je juče oko 18 sati obaveštena da su u haustoru zgrade u ulici Kulovića dva psa rase rotvajler napala i izgrizla ženu iz Sarajeva.

Povređenoj je lekarska pomoć ukazana u UKC-u u Sarajevu, gde su joj lekari konstatovali lakše telesne povrede i na Klinici za ortopediju i traumatologiju je zadržana na daljem lečenju.

Sinoć u 21:10 sati policijski službenici su lišili slobode T. P. L, koja je rođena 1967. godine u Sarajevu, gde je i nastanjena, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo nesavesnog čuvanja pasa i drugih opasnih životinja, prenosi Klix.ba.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

Žena koja je lišena slobode je predata u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju pomenutog krivičnog dela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    5. oktobar 2021 | 16:28

    Juče su bili dobermani?

  • чеда

    5. oktobar 2021 | 16:02

    Јуче су били добермани шта ли ће сутра бити?

  • Miloš

    5. oktobar 2021 | 17:58

    Nije bitno da li je Rotvajler ili Doberman, bitno je da je Nemac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA