≫ 

Suspendovani policajci koji su tukli migrante na granici Hrvatske i BiH

Protiv njih će biti pokrenut disciplinski postupak

  • 5
Migranti, ograda, Mađarska, Hrvatska, Bugarska Foto-montaža: Tanjug/AP, Pixabay

Policajci za koje je utvrđeno da su tukli migrante na granici Hrvatske i BiH su suspendovani i protiv njih će biti pokrenut disciplinski postupak, izjavio je večeras direktor hrvatske policije Nikola Milina.

On je na vanrednoj konferenciji za novinare rekao da je po prvim saznanjima za objavljeni snimak na kojem se vide kako osobe pod fantomkama prebijaju migrante odmah formiran stručni tim od pripadnika Direkcije policije i Službe za unutrašnju kontrolu. koji je upućen na teren.

Stručni tim je imao zadatak da rasvetli slučaj i utvrdi o čemu se radi, rekao je Milina.

- Odmah posle prvih radnji došli smo do saznanja da su osobe sa snimke policijski službenici interventne policije. S obzirom da postoji sumnja u povredu službene dužnosti, upućeno je rešenje o njihovoj suspenziji i u toku je pokretanje disciplinskog postupka - rekao je šef hrvatske policije.

Video: Policija otkrila ilegalni kamp migranata: Ministar Vulin saopštio da je reč o krijumčarskoj bandi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zbog kako

    8. oktobar 2021 | 18:29

    Zato što su branili svoje? Zato što imaju svoje ja? Živim u HRVATSKOJ, Srbin sam i smatram da su policajci radili svoj posao savjesno štiteći svoju drzavu i svoje gradjane a prije svega svoj dom! Svako normalan to zna!

  • Buda

    8. oktobar 2021 | 18:57

    Čuvaju svoju zemlju od ISISa. Svi "migranti" su vojno sposobni sa telefonima od 9 inča. Samo se kod nas šetaju gradom, grupišu se, bodu se noževima, skidaju novac sa bankomata, napadaju devojke.

  • Psihopata

    8. oktobar 2021 | 19:28

    Cim ti zivis sa njima nisi srbin zapamti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA