≫ 

Muškarac iz Zadra tukao prolaznika, tražio da mu ljubi stopala: Sve snimio i slao ženi

Nakon što mu je naplatio 500 kuna za kupovinu hrane i duvanskih proizvoda, od poznanika iz Bugojna je tražio i da mu isplati još 7.500 kuna koje mu ovaj nije dugovao.

  • 0
Tuča, ilustracija Foto: Shutterstock

Muškarca iz okoline Zadra, koji je poznanika iz Bugojna zbog novčanog duga udarao po glavi i tražio da ga masira po telu i ljubi mu tabane, Opštinski sud u Zadru proglasio je krivim zbog dva krivična dela krađe i iznude.

Kako javlja Zadarski, on je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od jedne godine. Izrečena mu je delimična uslovna presuda, pa će šest meseci provesti u zatvoru, a onda će naredne tri godine biti na uslovnoj kazni.

Nakon što mu je naplatio 500 kuna za kupovinu hrane i duvanskih proizvoda, od poznanika iz Bugojna je tražio i da mu isplati još 7.500 kuna koje mu ovaj nije dugovao.

Najpre mu je rekao da će mu seći ruke deo po deo i da će ga zapaliti, nakon čega ga je udario šakom u glavu, stavio mu oštricu noža pod vrat i rekao: "Zaklaću te, majku ti j***m balijsku".

Nakon toga je tražio da ga masira po telu i da mu ljubi tabane, pri čemu je preko mobilnog telefona na video poziv zvao svoju suprugu u Rusiju i sve joj pokazivao.

Video: Tuča nasred Bulevara u Novom Sadu: Oborio mladića na zemlju, udarao ga i psovao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA