≫ 

Masovna tuča u bolnici u Zagrebu: Tukli dečka, gurnuli sestru, ima povređenih

"Porazbijali su inventar, jedan je pokušao da se sakrije iza medicinske sestre koju su gurnuli i bacili na pod", svedoči radnik KBC Rebro

  • 3

U noći između subote i nedelje došlo je do sukoba na hitnom prijemu KBC Rebro, prenosi 24sata.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave, oko 3 sata u Ulici Mije Kišpatića, na Hitnom prijemu zdravstvene ustanove, iz zasad neutvrđenog razloga, četvorica nepoznatih počinitelja fizički su napala dvojicu muškaraca od 24 i 25 godina. Potom su došli do vozila marke "audi A4", u kojem se nalazila 23-godišnjakinja i nju su fizički napali i oštetili vozilo.

- Sinoć je na hitnom prijemu KBC Rebro izbila takva tuča... Jedna grupa dovela je prijatelja iz tuče, a i ova druga strana je dovezla svog prijatelja iz tuče i tamo su se sastali. Porazbijali su inventar, jedan je pokušao da se sakrije iza medicinske sestre koju su gurnuli na pod. Pa su šutirali tog dečka ispred prostorija u kojima ljudi umiru od raka - priča radnik Rebra za 24sata.

- Bilo je strašno, niko nije mogao ni blizu. Teško su povredili tog dečka kojeg su šutirali, bili su razjareni. Dečko ima razne prelome kosti lica, došlo je valjda 20 policajaca, krim policija... Strašno - dodaje radnik koji je hteo da ostane anoniman.

Kaže da ovo nije prvi put.

- Ovakvi ekscesi su česti na hitnom prijemu Rebro gde napadaju radnike. Iskaljuju se na nama. Nemamo zaštitu, treba li neko od radnike da pogine pa da dobijemo policijsku zaštitu? Barem vikendom kad ovakvih slučajeva ima puno više. Pre neki dan je isto ušao razjareni lik, sve nam je porazbijao. Ali ovo sinoć, to je bilo strašno. Toliko su lomatali tog dečka na podu, da se neko približio, isto bi dobio batine. Političari imaju zaštitu, a mi ne možemo dobiti policijsku zaštitu vikendom - dodao je.

Iz policije su naveli da su dvojica muškaraca od 24 i 25 godina teško povređena, dok je 23-godišnjakinja lakše povređena.

Video: Brutalna tuča kupca i radnika obezbeđenja u tržnom centru u Kragujevcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Citaj

    24. oktobar 2021 | 11:41

    Gde se ovo desilo ne pisi o drugima meeeeeee

  • Nervoza

    24. oktobar 2021 | 11:39

    male plate skup zivot kad su oni doziveli da salame I pastete kupuju u nemackoj I nose u hrvatiju

  • DARKO 100%

    24. oktobar 2021 | 11:26

    Ceo balkan boluje od iste boljke,ni kod nas nije nista bolje i kod nas se desavaju takve stvari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA