≫ 

Aktuelni gradonačelnik Skoplja priznao poraz: Čestitao Arsovskoj na pobedi

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Skoplja Danela Arsovska, koju podržava opoziciona VMRO-DPMNE, proglasila je ranije večeras pobedu na lokalnim izborima u Skoplju

  • 0
Petre Šilegov Foto: Tanjug/AP

Aktuelni gradonačelnik Skoplja i kandidat vladajućeg Socijaldemokratskog saveza Makedonije (SDSM) Petre Šilegov priznao je večeras poraz na lokalnim izborima i čestitao svojoj suparnici Daneli Arsovskoj na pobedi.

Šilegov je na zajedničkoj konferenciji za novinare sa Zoranom Zaevom, koji je podneo ostavku na mesto lidera SDSM i premijera Severne Makedonije, zahvalio timu s kojim je četiri godine radio u Skoplju gde su, kako je ocenio, ostavili "neizbrisiv trag".

- Drago mi je što Skoplje ostavljamo u poziciji da njegov razvoj mora da se nastavi - poručio je Šilegov, a prenosi Plus info.

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Skoplja Danela Arsovska, koju podržava opoziciona VMRO-DPMNE, proglasila je ranije večeras pobedu na lokalnim izborima u Skoplju.

Zaev je, nakon loših rezultata na lokalnim izborima, podneo ostavku na mesto premijera Severne Makedonije i lidera SDSM.

Video: Racija u Makedoniji: Sprečen teror, pronađen eksploziv i zastave Islamske države

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA