≫ 

U Crnoj Gori DF danas predložio platformu za izlazak iz krize: Spremni su na ustupak

 ≫ 

Lider opozicionog SDP, Raško Konjević je poručio kolegama iz parlamentarne većine da će od DF-a dobiti platformu za izlazak iz krize.

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • PiXi

    22. novembar 2021 | 12:06

    Evo me u PV trenutno u tazbini. Tuzan grad na prelepom mestu, okruzen prelepom prirodom. Grad koji je na ivici siromastva pored rudnika i termoelektrane. Sve propada. Grad je pun smoga, smrad je uzasan, tesko se dise posebno nocu. Ljudi nemaju gradsko grejanje pa da izbace svoje peci iz kuca i smanje zagadjenje. Ipak je njihovo zdravlje u pitanju. Drzava nista ne radi po pitanju zagadjenja od strane termoelektrane. Ma nista ne rade po bilo kom osnovu. Grad se raspada, i tako vec decenijama. Zapusten. Uradili malo centar i po neku glavnu ulicu i misle da pokazuju neki boljitak. Ako ne vide lokalci, vidimo mi koji dodjemo sa strane koliko je losa situacija i koliko se nista menja. Lokalni srbi pricaju da je to tako jer je Milo namerno zapustio sever jer su tu srbi koji glasaju protiv njega. Namerno su pare izvlacene sto iz rudnika i termoelektrane, tu i iz suma oko PV. Masovno se sece suma, pitanje je da li se obnavlja. Tako reci, stanje kao i kod nas. Pogledajte Kostolac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA