≫ 

Tokom akcije "Kelner" u Bosanskoj Gradiški uhapšene 3 osobe: Konobari dilovali kokain

Uhapšeni su M. G, D. P. i D. G, svi iz Bosanske Gradiške

  • 1
konobar Foto: Pixabay

Tri osobe uhapšene su u akciji "Kelner" u Bosanskoj Gradiški zbog sumnje da su u poslednjih godinu i po dana nabavljali, posedovali i preprodavali kokain korisnicima na području ovog grada, navodi Srna.

Uhapšeni su M. G, D. P. i D. G, svi iz Bosanske Gradiške, a akcija "Kelner" je usmerena na suzbijanje proizvodnje i prometa opojnih droga, saopšteno je iz Policijske uprave Bosanska Gradiška.

Akciju su juče sproveli pripadnici Policijske uprave Bosanska Gradiška u saradnji s Upravom za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka. Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bosanskoj Gradišci izvršen je pretres kuća i pratećih objekata na tri lokacije na području grada koje koriste osumnjičeni, kao i tri putnička vozila, koja su njihovo vlasništvo.

Tom prilikom pronađena je i oduzeta određena količina kokaina, vatreno oružje i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Tokom dana će ove osobe uz izveštaj o počinjenim krivičnim delima neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, biti sprovedene u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka na dalje postupanje.

Uhapšeni su radnik benzinske pumpe Milan G. i konobari Dalibor P. i Dušan G. Oni su osumnjičeni da su kupovali drogu od radnika pumpe i preprodavali je korisnicima, najčešće u ugostiteljskim objektima, navodi Srna nezvanična saznanja.

Video: Uhapšen veteran OVK sa 50kg marihuane: Pored narkotika pronađenje i slike u uniformi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA