≫ 

Pretila smrću strini jer joj je uzela kamen iz vrta, pa osuđena na 7 meseci uslovno

Sistematski mi krade kamenje, mislim da je i pre mesec dana uzimala kamenje iz vrta, a to sam videla jer mi stalno nedostaje poneki kamen tamo, ispričala je Samoborka na sudu

  • 2
Tuča žena, žene, devojka, devojke, učenice, zlostavljanje, nasilje, šamaranje, davljenje, davi, udavila maltretiranje Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Žena (41) iz Samobora nepravosnažno je osuđena na sedam meseci zatvora uslovno jer je pretila smrću drugoj ženi, inače supruzi svog strica, koja joj je ukrala kamen iz cvetnog vrta u dvorištu.

U presudi stoji da je 41-godišnjakinja u junu oko 21 sat u Samoboru pokušala da zastraši strinu nakon što joj je uzela jedan kamen iz vrta i rekla joj: Kravo debela, ubiću te ako još jednom uzmeš kamen iz cvećnjaka, ubiću te! Potom ju je vukla za kosu, više puta udarila u glavu i telo, a u daljnem verbalnom i fizičkom napadu sprečio ju je suprug žrtve.

Samoborka je rekla pred sudom kako joj njena strina stalno krade kamenje iz vrta i da je, nakon što ju je upozorila da to ne čini, ova nasrnula fizički na nju. Ispričala je kako žive u dvojnom objektu – u jednoj kući ona i deca, a tada je živela i mama koja je sada pokojna, a u drugoj njen stric sa svojom drugom ženom, s kojom se 41-godišnjakinja sukobila.

- Sistematski mi krade kamenje, mislim da je i pre mesec dana uzimala kamenje iz vrta, a to sam videla jer mi stalno nedostaje poneki kamen tamo - ispričala je Samoborka na sudu, piše Danica.hr.

Strina je pak imala malo drugačiju priču. Ona je ispričala Sudu kako su se te noći ona i suprug automobilom vraćali kući i da je dolaskom ispred kuće otvarala ogradu pa je uzela kamen iz vrta svoje svastike da podboči vrata dvorišne ograde da se sama ne zatvore. Nakon toga ju je napala svastika uz reči "Kravo debela, ubiću te, dirneš li još jednom taj kamen, videćeš!"

- Uhvatila me je potom za kosu, glavom vrtela levo-desno, udarala rukama i levom nogom po telu, a tih udaraca je bilo više od deset. To je trajalo pet do sedam minuta, a razdvojio nas je suprug koji je bio u autu - ispričala je ona. Kaže kako sa svastikom nikad pre nije dolazila u takve sukobe, nije bilo idealno s obzirom da žive u dvojnom objektu, ali nisu se svađale. Presuda je nepravosnažna i moguća je žalba na nju.

Video: Kako izgleda kada se dve starije žene pobiju na pijaci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA