≫ 

Matejeva majka ne gubi nadu da će sina pronaći živog: Moli se u splitskim katedralama

Osmi dan potrage u Beogradu za nestalim mladićem iz Hrvatske

  • 7
Matej Periš nestala osoba Foto: Društvene mreže

Potraga za Matejem Perišem (27) ušla je u osmi dan. Policija danima pretražuje Savu i Dunav sa okolinom, ali nema novih informacija o nestalom mladiću.

Iako je u Splitu juče bio dravni i verski praznik, novinar Kurira kontaktirao je jednu od Matejevih nastavnica, koja je za nestalog momka imala samo reči hvale.

U domu Mateja Periša zavladala je tuga. Baka i deka ističu da ništa nije ukazivalo na njegov nestanak. Ponovili su da ih pri svesti ne bi mogao ostaviti da pate bez informacija o njemu.

Matejeva majka odlazi na mise i molitve.

- Obilazi splitske katedrale i veruje da će Mateja pronaći živog. Mnogo ljudi se okuplja u splitskim katedralama, molitva je pojačana, zvone zvona na svakih sat vremena. Situacija u Splitu je dramatična. Svi očekuju nove vesti iz Beograda. Majka i dalje gaji nade da će joj naći sina - prenosi novinar Kurira.

Matej Periš nestala osoba Foto: MUP RH

Podsetimo, Matej je nestao u ranim jutarnjim satima 31. decembra. Policija, uključujući i ronioce Žandarmerije, danima pretražuje Savu i Dunav i okolinu.

Pojavili su se brojni snimci na kojima se vidi Matej kako u noći nestanka trči okolnim ulicama. Pojavio se i snimak na kome se nepoznata osoba vidi kako otprilike u to vreme pliva Savom, ali za sada nema potvrde da je u pitanju nestali Splićanin. Njegov otac Nenad, napotiv, negirao je te navode.

Video: Otac stoji na mestu gde mu je nestao sin i gleda u mračnu reku: Potraga za mladim Splićaninom u toku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA