Crnogorac repetirao pištolj prema dečaku zbog psa kog je vodio na povocu: Hoćeš li da ga ubijem sad?

Prvo je pokušao da ga udari nogom

  • 5
Čovek pištolj Foto: Shutterstock

Nepoznati muškarac danas je na Igmanu repetirao pištolj prema jednoj porodici zbog psa. U MUP-u Kantona Sarajevo potvrđeno je da je ženska osoba prijavila pretnju nepoznate osobe vatrenim oružjem.

Na mesto događaja se uputila policijska patrola koja je uzela izjavu i pretražila područje, ali nije pronašla osobe koje odgovaraju opisu, prenosi Klix.ba.

Žena je ispričala da se sve dogodilo nakon što je njeno dete na povocu vodilo psa, koji je razigrano krenuo prema muškarcu i devojci.

Kada im se pas približio, mladić za koga je rekla da je imao crnogorski naglasak, prvo je pokušao da ga udari nogom, a zatim je iza pojasa izvukao pištolj i repetirao ga prema psu i porodici uz reči: "Hoćeš li sad da ga ubijem?".

Nakon što je žena koja je prijavila slučaj uzela mobilni telefon kako bi pozvala policiju, muškarac i devojka su pobegli u nepoznatom pravcu, a nisu ih pronašli ni policajci koji su stigli na mesto događaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    16. januar 2022 | 16:30

    Pa neka stave korpe kerovima,ili bolje ti vlasnici neka ih sebi stave na glave,sta glume sa krvolocnim kerovima?Crnogorac,neka si ih malo opametio...

  • Goga

    16. januar 2022 | 16:07

    Auu, to je neko veliko zlo, neću reći čovek jel to nije čovek već monstrum, pa taj nema nimalo srca, kuca jadna nema pojma kakvi zlotvori i monstrumi hodaju ovom zemljom, kuca se raduje ljudima, ja imam malog pekića koji se tako raduje svakom ko dolazi u kuću ali nevole ga svi.

  • Miro

    16. januar 2022 | 18:42

    Mangup.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA