Detalji ubistva na Korčuli: Majku ubio kuhinjskim nožem, priznao policiji kad ga uhvatila krvavog

Sin je majci zadao više ubodnih rana u predelu grudi usled kojih je preminula na mestu događaja

  • 0
Markov trg, hrvatska policija Foto: Tanjug/HINA/Damir Sencar

Muškarac (35) je juče na Korčuli ubio 56-godišnju majku pa nakon toga krvav po ulici napadao ljude. Policija je jutros potvrdila da je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da se radi o ubistvu te je objavila nove detalje.

Navode da je sin majci zadao više ubodnih rana u predelu grudi usled kojih je preminula na mestu događaja.

Takođe navode da je nakon ubistva napustio porodičnu kuću i pešice se uputio prema obližnjoj prodavnici kada je policija dobila dojavu građana o njegovom agresivnom ponašanju, prenosi Hina.

Ubio je kuhinjskim nožem, policiji priznao da je to uradu kad su ga uhvatili krvavog 

Dubrovački dnevnik nezvanično saznaje da je majku ubio kuhinjskim nožem te da je, nakon što ga je policija zatekla krvavog u prodavnici, policajcima kazao da je ubio majku.

Majka i sin su živeli sami u kući, a otac je moreplovac, koji je na brodu.

Meštani Vele Luke u neformalnim razgovorima govore kako osumnjičeni nije bio agresivan, ali kako se ponašao čudno i kao su ga danima pre ubistva viđali po ulicama Vele Lule u rastrojenom stanju, navodi Dubrovački dnevnik.

Kako prenosi Index, susedi su još sinoć čuli viku, ali kako kažu, nisu reagovali jer je to bilo uobičajeno. Sin se s majkom, pričaju susedi, svađao često.

Nakon ubistva mladić je fizički napadao meštane na ulici. Napao je i vlasnika jednog ugostiteljskog objekta. Supruga napadnutog vlasnika ugostiteljskog objekta je ispričala kako je A.Š. bio sav u krvi i da je njenog supruga napao s leđa.

- Čuli smo da je napao jednog našeg meštanina, a onda je pedesetak metara od mesta gde taj meštanin živi, napao i moga muža i to s leđa. Moj se muž rvao s njim, a onda je mladić pobegao, a muž za njim. Uskoro je napao još jednog čoveka kojeg znamo, muž je potrčao u pomoć tom čoveku, a mladić je pobegao - rekla je jedna meštanka.

Video: Pula: Sin ubio majku i oca, tragedija se dogodila u mirnom, porodičnom delu grada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA