≫ 

Potraga za nestalim dečakom: Policija i službe spasavanja na terenu, pretražuje se područje oko reke Une

Otac dečaka, Šefkija Handanagić, kaže kako sa sinom nisu imali nikakvih problema i da ne zna motive zbog kojih bi dečak eventualno otišao od kuće

  • 3
A. H., Admir Handanagić Foto: Privatna arhiva

Pripadnici MUP-a USK intenzivno tragaju za 16-godišnjim Admirom Handanagićem iz Cazina, čiji je nestanak prijavljen juče, a kako je za Nezavisne rekao Adnan Beganović, portparol policije, u potragu su uključene sve operativne policijske snage.

Prema njegovim rečima, dečak se juče iz naselja Miostrah, biciklom uputio u nepoznatom pravcu, a u trenutku odlaska njegovi otac i majka nisu bili kod kuće.

- U ovom trenutku nemamo informaciju u kom pravcu se uputio, niti roditelji imaju ideju kuda se uputio. U razgovoru s ocem i majkom saznali smo da se ranije takve stvari nisu dešavale, dečak je bio miran i povučen i s njim nije bilo nikakvih problema - kazao je Beganović.

On je pozvao sve građane koji imaju bilo kakve informacije o njemu da to prijave policiji.

Otac dečaka, Šefkija Handanagić, kaže kako sa sinom nisu imali nikakvih problema i da ne zna motive zbog kojih bi dečak eventualno otišao od kuće.

- Imao je brdsko biciklo i ranije se vozao okolnim brdima, ali se uvek vraćao posle dva ili tri sata, ovo se nikada nije dogodilo. U trenutku nestanka na sebi je imao crni prsluk sa znakom najk i na leđima crni ruksak - rekao je Hadnadagić.

U potragu su se uključili i pripadnici Civilne zaštite i Gorske službe spašavanja, pa se pretražuje i područje oko reke Une.

Otac je zamolio sve koji bi mogli da imaju informacije o njegovom sinu da ga obaveste na telefon 061/926462

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA