Tragedija kod Šibenika: Dvojica mladića poginula, još dvojica povređena u prevrtanju auta

Autom udarili u parkirano vozilo, koje se odbilo o drugo vozilo ispred

  • 0
Policija, policijska svetla, rotacija Foto: Shutterstock

Teška saobraćajna nesreća dogodila se noćas, 20 minuta iz ponoći u mestu Kistanje u opštini Šibenik. Poginula su dva mladića, a još dvojica su povređeni.

Smrtno su stradale dve osobe, vozač i putnik iz putničkog vozila.

- Do saobraćajne nesreće je došlo je tako što 23-godišnji vozač, upravljajući Volkswagenom šibenskih registracija, nije prilagodio brzinu osobinama i stanju na putu (desni nedovoljno pregledan zavoj), zbog čega izlaskom iz zavoja gubi kontrolu nad volanom, vozilom prelazi u levu traku gde udara u ivicu i znak, te u parkirano vozilo Opel koje se od siline udara odbija u drugo parkirano vozilo Mazda ispred - napisala je šibenska policija.

Volkswagen zatim udara u drugi ivičnjak, prevrće se na krov i klizi do dolaska na meku površinu gde se okreće natrag na točkove, piše Dnevnik.hr.

- Od siline udaraca i zadobijenih povreda vozač i 24-godišnji putnik su preminuli na mestu događaja, drugi 24-godišnji putnik je zadobio teške telesne povrede i prevezen je u Opštu bolnicu Knin dok je 25-godišnji putnik zadobio lakše telesne povrede i prevezen je u Opštu bolnicu Šibenik na lečenje - dodaje policija.

O saobraćajnoj nesreći će posebnim izveštajem biti obavešteno Županijsko državno tužilaštvo u Šibeniku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA