Lovac iz Borova pucao da zastraši migrante, jednog povredio: Biće vraćeni u Srbiju

24-godišnji državljanin Indije teško je povređen vatrenim oružjem pa je policija pokrenula kriminalističko istraživanje koje ih je dovelo do 42-godišnjaka iz Borova

  • 6
Lovačka puška, nišan, lov Foto: Shutterstock

U policijskom pritvoru završio je 42-godišnjak iz Borova u Hrvatskoj koji je prošlog petka uveče u lovištu kod Borova opazio grupu migranata i prema njima zapucao iz lovačke puške i pritom ranio 24-godišnjaka, naknadno zbrinutog u vukovarskoj bolnici, navodi Hina saznanja iz policije.

Vukovarsko-sremska policija je izvestila da je tokom nadzora granice uz obalu Dunava kod Borova u subotu zatekla grupu Indijaca, koji su prethodno nezakonito ušli u Hrvatsku, a među kojima je bio i 24-godišnjak s ranom na nozi, prenosi Index.

Pregledom u vukovarskoj bolnici utvrđeno je da je 24-godišnji državljanin Indije teško povređen vatrenim oružjem pa je policija pokrenula kriminalističko istraživanje koje ih je dovelo do 42-godišnjaka iz Borova.

Policija je utvrdila da je u petak oko 20 sati "u lovištu na području Opštine Borovo, tokom najavljenog lova, 42-godišnjak u nameri da zastraši pucao iz lovačke puške koju zakonito poseduje prema grupi državljana Indije i tom prilikom doveo u opasnost njihove živote i jednog teško povredio".

Osumnjičeni 42-godišnjak je juče predat pritvorskom nadzorniku i krivično prijavljen za dovođenje u opasnost "opšteopasnom radnjom ili sredstvom". Indijski migranti su ispraćeni u Tranzitno-prihvatni centar za strance Tovarnik do readmisije u Srbiju, kažu u policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    28. februar 2022 | 19:25

    Кад нема Срба, добри су и Индијци ...

  • Grgur

    28. februar 2022 | 20:10

    Pa čekaj i oi mučenici su migranti kao ovi ukrainci,čekaj zar je to demokratija ili?????

  • Mmmm

    28. februar 2022 | 20:11

    E jos indijci! Ko li sve kod nas ne dodje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA