≫ 

Privedeno više osoba u Banjaluci zbog ubistva prijedorskog načelnika kriminalističke policije

Akcija je počela u večernjim satima, a do sada je na području Banje Luke privedeno više osoba

  • 0
Policijski čas, Republika Srpska, policija Foto: ATA Images

Na području Banje Luke večeras se odvija velika policijska akcija zbog ubistva načelnika krim-policije u Prijedoru Radenka Bašića, potvrđeno je za Klix.ba.

Akcija je, kako saznaje Srpskainfo, počela u večernjim satima, a do sada je na području Banje Luke privedeno više osoba.

- Uglavnom se radi o osobama koje imaju teška krivična dela u svojim biografijama i koji se dovode u vezu sa pojedinim kriminalnim grupama. U toku su brojni pretresi -  navodi izvor blizak istrazi.

Dodaje da se za sada ne može govoriti o njihovim ulogama, al da su svi poznati policiji.

- Nakon što bude završena kriminalistička obrada nad njima bit će poznato više informacija - dodao je.

Interesantno, član Predsedništva BiH Milorad Dodik najavio je danas da će večeras početi akcija hapšenja u vezi s ubistvom Bašića koji je likvidiran u ponedeljak kada je krenuo na posao.

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske su u dosadašnjim aktivnostima, u okviru istrage krivičnog dela teško uibistvo do sada priveli više desetina osoba na području Republike Srpske.

U ovim aktivnostima pripadnici MUP-a aktivno sarađuju sa predstavnicima drugih policijskih agencija u BiH, regiji i Evropi, a sve aktivnosti se provode pod nadzorom nadležnog tužilaštva.

Video: Kostrešević: Svi kapaciteti MUP RS u Prijedoru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA