≫ 

Skandalozna izjava novinara u jutarnjem programu TV Prva: "Medenica je trebalo da se ubije"

Medenici je juče odlukom sudije za istragu Višeg suda Suzane Mugoše određen pritvor do 30 dana

  • 10
Tihomir Burzanović Vesna Medenica Printskrin: TV Prva, Sudovi.me/

Gledaoci su jutros na TV Prva imali priliku da čuju skandaloznu izjavu predsednika Udruženja novinara Tihomira Burzanovića o pokušaju samoubistva bivše predsednice Vrhovnog suda Crne Gore Vesne Medenice.

- Vesna Medenica, s obzirom kakvo je zlo počinila u Crnoj Gori, i treba da se ubije, a ne da pokuša da se ubije, nego da se baš ubije. Ona je zaslužila mnogo gore stvari. Setite se hajke na srpski narod, političare - skandalozne su reči novinara, inače dopisnika agencije Srna.

Potpredsednik Saveta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore Asmir Pućurica poručio je Burzanoviću da je "ostavka najmanje što mora da uradi nakon ove izjave".

- Sramota - naveo je na Tviteru.

Podsetimo, bivša predsednica Vrhovnog suda Crne Gore, Vesna Medenica, pokušala je da izvrši samoubistvo u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG).

Medenici je juče odlukom sudije za istragu Višeg suda Suzane Mugoše određen pritvor do 30 dana.

Video: Dovođenje Šarića u pritvor Specijalnog suda: Danas će biti saslušan, sumnjiči se za Ciglino ubistvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    21. april 2022 | 17:41

    Skandalozno je ono što je ona radila Srbima, SPC, to što je krala, otimala, varala... Da ima bar malo obraza i savesti ubila bi se obzirom na to šta je sve radila, a ne bi kao "pokušala da se ubije". Kako radiš tako ti se i vraća, pa neka opet kidiše na svoje srpsko poreklo, sunarodnike i hrišćanstvo.

  • PRAVDA

    21. april 2022 | 17:22

    Ako zastupamo pravdu postavlja se pitanje koliko je zivota ova zena unistila svojim presudama. Mnogo vise od njenog jednog zivota. Dozivotna robija.

  • vodenicar

    21. april 2022 | 17:19

    Gori amo mi od nje koji smo joj dozvolili da joj se takav sin leci kod nas a umalo i ona nije pobegla u Srbiju da uživa bas kod nas kojima misli sve najgore ! Ona treba dugo da živi i još duže da se pati zbog svega toga ja joj to želim !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA