≫ 

Pretnja masakrom u školi u Ulcinju digla policiju na noge: Obaveštenje stiglo od Interpola

Da će neko ući sa vatrenim oružjem, napraviti masakr nad decom, itd... Komandiri iz policije Bara i Ulcinja bili su tu do sada, proverili smo sve, patrole kruže, napisala je direktorka škole

  • 0
Crna gora, Crnogorska policija Foto: Profimedia/Savo PRELEVIC / AFP

Ulcinjsku policiju juče je podigla na noge anonimna pretnja da se u Osnovnoj školi “Maršal Tito” sprema masakr, prenose Vijesti.

Prema saznanjima tog portala, Europol je obavestio kolege iz Crne Gore da je pretnja objavljena na Internetu.

Prema nezvaničnim informacija, međunarodne bezbednosne službe juče nisu imale podatke o identitetu osoba koja je objavila prijetnje, a načelnik ulcinjske policije Arben Tagani kazao je da slučaj proveravaju i da sve drže “pod kontrolom”.

S obzirom na to da je bio neradni dan za đake, u školi je juče bilo svega nekoliko zaposlenih koji su napustili zgradu nakon što ih je policija obavestila o pretnji.

Direktorka škole Medina Čoba posredstvom Fejsbuka je obavestila kolege da je Interpol posalo informaciju o tome da neko priprema masakr.

- Da će neko ući sa vatrenim oružjem, napraviti masakr nad decom, itd... Komandiri iz policije Bara i Ulcinja bili su tu do sada, proverili smo sve, patrole kruže... - napisala je Čoba.

Ona je pozvala na opreznost i da se policiji odmah prijave sva eventualno sumnjiva i nepoznata lica.

Tagani je istakao da nema mesta panici.

- Naravno, proveravamo sve i držimo sve pod kontrolom. Veoma je važno da ljudi ne paniče i da znaju da mi dobro i profesionalno radimo - rekao je Tagani za “Vijesti”.

Prema nezvaničnim saznanjima, pretnje su stigle sa Google naloga “Adolf Hitler” na jedan blog servis, na kojem se navodno okupljaju neonacisti koji su pozvani da u ulcinjskoj školi izvrše masovna ubistva iz vatrenog oružja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA