≫ 

Godine su samo broj za Mira iz Zagreba: Deka (72) nabavljao i preprodavao kokain, policija ga uhapsila

Zagrepčanin je osumnjičen da je, radi dalje preprodaje, nabavljao veće količine kokaina koji je skrivao, vagao i prepakovao u stanu na području Prečkog

  • 0
Deda Hrvatska Zagreb kokain diler Foto-ilustracija: Shutterstock

Da godine nisu prepreka za bavljenje kriminalom, pokazuje i primer deke Mira Đ. (72), kog policija u Zagrebu sumnjiči za posedovanje kokaina radi preprodaje.

Kako su saopštili, on je osumnjičen da je na neutvrđeni način, radi dalje preprodaje, nabavljao veće količine kokaina koji je skrivao, vagao i prepakovao u stanu na području Prečkog, da bi potom drogu dalje preprodavao.

Policija je pretragom stana i ostave koje Miro Đ. koristi u Prečkom našla ukupno 34,3 grama kokaina, tri digitalne vage te određeni novčani iznos. Nakon što su završili kriminalističko istraživanje i nakon što je ispitan, doveden je pred sudiju za istražne postupke Županijskog suda u Zagrebu.

Određen mu je jednomesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Inače, ovo nije prvi put da se Miro Đ. našao u problemima sa zakonom jer je svojevremeno bio optužen da je bio deo grupe koja se bavila krađama pošte, banke, zlatare, a teretili su se i da su opljačkali i dvoje ljudi na ulici.

U tim pljačkama, otuđili su više miliona kuna.

Video: Zaplenjeno 32 kg marihuane, pola kila kokaina, brdo para na stolu i pištolji: Nađeno u duplom dnu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA