≫ 

Dirljive oproštajne poruke Matejevih prijatelja: Voleo si Beograd, mirno ti more, kapetane

Nenad Periš, otac Mateja Periša, u Beogradu će preuzeti telo svog sina koji će biti sahranjen u Hrvatskoj

  • 6

Prijatelj Mateja Periša, koji navodno nije sa njima došao u Beograd na proslavu Nove godine, emotivnim rečima se oprostio od svog prijatelja.

- Mi ćemo morati pronaći reči kako to opisati. Mirno ti more kapetane! - napisao je jedan od prijatelja Mateja Periša.

Prijatelj mladića objavio je nekoliko fotografija na kojima se vide njih dvojica zagrljeni na brodu na kojem su radili, u provodu, na putovanjima, na vidikovcu, ali i video snimak gde uz osmeh pevaju "Našao sam mir na drugoj strani".

Ni građani nisu ostali imuni na ovakvu vest, te su društvene mreže preplavile poruke.

"Počivaj u miru plavooki anđele", "Neka te anđeli čuvaju", "Adio kapetane naš, mirno ti more, plovi sada nebeskim plavetnilom.. Tvoja Dalmacija te neće zaboraviti.. Počivaj u miru Božjem, porodici iskreno saučešće", piše ispod objava.

- Dragi Matej, voleo si Beograd, možda nikad nećeš saznati koliko je Beograd voleo tebe... Zbogom, anđele naš, saučešće roditeljima... - samo su neke od dirljivih poruka koje ljudi ostavljaju za Mateja.

Podsetimo, telo Mateja Periša izvučeno je oko 9.20 ujutru iz Dunava kada su ga u vodi primetili kapetan i mornari jednog broda, kao i par šetača na Adi Huji. Odmah su pozvali policiju koja je ubrzo stigla na lice mesta.

Već na osnovu garderobe i stvari koje su nađene pri telu policajcima i moranarima je bilo jasno da je najverovatnije u pitanju Periš, ali ta informacija nije mogla biti i definitivno potvrđena dok nije urađena DNK analiza.

DNK analiza je i obdukcija su rađeni po nalogu Višeg tužilaštva i po hitnom postupku su rezultati stigli već danas i potvrdili najcrnje slutnje.

Nenad Periš, otac Mateja Periša, u Beogradu će preuzeti telo svog sina koji će biti sahranjen u Hrvatskoj.

Video: Periš: Na žalost Mateja je na ovoj zemlji svoju priču završi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana Novi Sad

    20. maj 2022 | 08:47

    Da postoji reč kojom bih izrazila kako se Srbija oseća.. Rekla bih Mirno putuj plavi dečače, junače ovog veka koji je ujedinio razjedinjen narod. Neka ti je večna slava i hvala...

  • Marija

    20. maj 2022 | 09:14

    Ne dao Bog nikome

  • Ivan

    20. maj 2022 | 09:31

    Hvala dobrim ljudima beograda, pozz iz Rijeke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA