≫ 

Poklon na svadbi u Pljevljima - ugovor za stalno: Zbog šale muzičara, digla se velika prašina

- Ne postoji ni promil mogućnosti da se o radnim mestima u našoj kompaniji raspravlja na svadbama, a kamoli da se ona, kako je rečeno, obećavaju u tim i takvim neprikladnim situacijama, rekao je Lekić

  • 0
svadba, venčanje, mlada, mladoženja, ilustracija Foto: Pixabay

Društvenim mrežama širi se snimak sa svadbe u Pljevljima, koji je podigao veliku prašinu.

U snimku se čuje kako pevač na svadbi, u trenutku kada u salu ulazi izvršni direktor Rudnika uglja Milan Lekić, kaže "u ponedeljak da dođe da potpiše rešenje za stalni odnos u Rudniku".

Snimak se brzo proširio mrežama, a neki su odmah zlurado konstatovali da to znači da Lekić ugovor deli kao svadbeni poklon.

Lekić je "Vijestima" kazao da je to notorna neistina i da se radi o šali jednog od muzičara, koji se našalio na taj način kada je on ušao u restoran u kojem se održavala svadba.

- Bilo bi neozbiljno da tako nešto uradim. Demantujem takve podmetačine. Muzičari su se našalili kada sam ja ušao u salu a što od toga neko hoće da napravi predstavu i mene predstavi kao nekoga ko ucenjuje i umesto svadbenog poklona delim rešenja o stalnom zaposlenju mladencima, neka mu služi na čast. To i nije vredno komentara - rekao je Lekić.

Lekić je kazao da je na svadbu svratio po povratku iz Prijepolja gde je bio na službenom sastanku i da nije mogao da utiče na muzičare šta će reći i kako će se našaliti.

- Razmišljao sam da li uopšte da reagujem na medijsku pompu koja se bezrazložno podigla nakon video zapisa koji je nastao na jednoj pljevaljskoj svadbi, međutim, vodeći računa o ugledu kompanije, mladencima koji su ni krivi ni dužni postali predmet medijskog naglabanja, njihovim porodicama, ali i o svim dobronamernim ljudima, reći ću samo nekoliko reči. Кrajnje je nepotrebno da se jedna bezazlena šala od strane muzičara koji je nastupao na svadbi, a koja je i mene zatekla, uzima za ozbiljno. Ipak, za razliku od protagonista medijske hajke, niko na tom porodičnom veselju, a pogotovo ja, nije doživeo izjavu muzičara kao ozbiljnu, a kamoli obavezujuću - naveo je Lekić u saopštenju.

Istakao je da je Rudnik uglja respektabilna kompanija i da će takva ostati.

- Ne postoji ni promil mogućnosti da se o radnim mestima u našoj kompaniji raspravlja na svadbama, a kamoli da se ona, kako je rečeno, obećavaju u tim i takvim neprikladnim situacijama. Zapošljavanje se odvija isključivo u skladu sa zakonskom regulativom, predviđenim procedurama i uvek u interesu same kompanije - naveo je Lekić u saopštenju.

Video: Koliko para stavljate u kovertu kada idete na svadbu: Anketa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA