≫ 

U Dubrovniku danas Dan žalosti zbog pogibije vatrogasca: Goran stradao kada se našao u vatrenom obruču

Komlenac je smrtno stradao u nedelju prilikom gašenja požara na području Orašca - Gromače kod Zatona Dubrovačkog

  • 1

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković proglasio je današnji dan Danom žalosti u Dubrovniku, povodom tragične pogibije pripadnika Javne vatrogasne jedinice Dubrovački vatrogasci Gorana Komlenca, objavio je Grad Dubrovnik.

Zastave Republike Hrvatske, Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika biće istaknute na pola koplja na svim zgradama u kojima su smešteni organi državne vlasti i organi jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, kao i zgradama u kojima je sedište ili se obavlja delatnost pravnih osoba, odnosno u kojima fizičke osobe obavljaju samostalnu delatnost.

Pravne osobe koje obavljaju televizijsku i radijsku delatnost svoje programe će prilagoditi obeležavanju Dana žalosti, naročito tako što će emitovati programe koji po svojoj naravi odgovaraju obeležavanju tog dana.

Pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku delatnost dužne su obavljati svoje poslovanje primereno Danu žalosti, a tog se dana neće održavati zabavne priredbe.

Komemoracija za Gorana Komlenca održaće se u utorak, 2. avgusta u 17 sati u prostorima JVP Dubrovački vatrogasci - ispostava Orašac. Posljednji ispraćaj biće na groblju Sv. Đurđa u Orašcu u 19 sati.

Komlenac je smrtno stradao u nedelju prilikom gašenja požara na području Orašca - Gromače kod Zatona Dubrovačkog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA