Komentari

  • Ivan

    4. avgust 2022 | 16:36

    Na žalost gori najgušća šuma u Boki...Ako Još i Stoliv ostane bez šume, Boka će izgubiti sve svoje čari. Kupite Kanader braćo Crnogorci...dva Kanadera

    • 4. avgust 2022 | 21:49

      Zoran

      @Ivan

      Imali su oni dva kanadera koji su bili u Batajnici, "Momi Stanojloviću", gde su servisirani dok smo bili SRJ, ali crnogorci kazali da je skupo održavanje, nudili Srbiji, a i pametnjakovići u Srbiji, Šutanovac min.vojni, rekli da to Srbiji ne treba i odoše oba na doboš, mislim Grčka, a možda i Hrvatska, nisam siguran! (Čak mislim da je bila i neka afera oko prodaje???) Današnji požar mala crtica: 10,30 primećen požar; 11.30 dolazi I vatrogasno vozilo iz Tivta sa 2 vatrogasca i vozač 11,40 stigla još 3 iz Kotora, ali je teren neprishupačan za vozila, samo peške uzbrdo! Probao da gasi jedan "Dromader', ali za gašenje u uslovima u Boki treba baš majstor pilot, ali ovaj je bio kakav je bio, bacio dvaput vodu, oba puta pogrešno i sa velike visine, čist promašaj i tek posle 18,30 (7 sati od dojave), kada se vatra već razbuktala dođe helikopter mislim Bell 415 ili 451, koji je bacio dve, tri "kofe" od valjda 1200 l i dođe noć! Ako ne bude vetra možda ćemo imati mirnu noć, ali ako zaduva kao prethodne dve noći neka nam je bog u pomoći. Baš sam razočaran organizacijom sektora za vanredne situacije Crne Gore!

    • 4. avgust 2022 | 23:29

      G

      @Ivan

      Helihopter je mnooogo vise od 2 puta prolazio i posipao vodu, da nije njega, vatrogasaca i momaka dobrovoljaca (mestana i turista) bilo gore da rese problem i sada bi gorelo brdo i kuce nas koji smo bili na 50 metara vazdusnom linijom od pozara. Svako postovanje i kapa dole za sve momke koji su ucestvovali danas u ovom haosu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA