Hrvatica pokušala da ubije dvogodišnju ćerku, pa optužila supruga: Protiv nje podignuta optužnica

Okrivljena 31-godišnjakinja se tereti da je u policijskoj stanici neistinito prijavila kako je njen suprug pokušao da ubije nju i ćerku

  • 1
Hrvatska policija, Croatian police Foto-ilustracija: Karl Thomas / allOver Photo / Profimedia

Županijsko državno tužilaštvo u Varaždinu je podiglo pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatske državljanke zbog počinjenih krivičnih dela teškog ubistva sa dobrovoljnim odustajanjem i lažnog prijavljivanja krivičnog dela, objavio je DORH, a prenela RTL Televizija.

- Optužnicom se okrivljena 31-godišnjakinja tereti da je 16. marta 2022. u vikendici na području Koprivničko-križevačke županije, u cilju da usmrti svoju dvogodišnju ćerku, pokušala da je usmrti, ali je odustala od svoje namere pre nastupanja posledica za dete.

Okrivljena 31-godišnjakinja se tereti da je nakon toga, u policijskoj stanici neistinito prijavila kako je njen suprug pokušao da ubije nju i ćerku, piše RTL.

Okrivljena se nalazi u istražnom zatvoru, a veće Županijskog suda u Varaždinu je prihvatilo predlog državnog tužioca i produžilo istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnih dela - objavio je DORH.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA