Pogledajte trenutak prinudnog sletanja aviona u Sloveniji: Udario u bankinu, pa se prevrnuo

Kako je saopštila kranjska policija, u avionu su se nalazile dve osobe, koje nisu povređene

  • 4

Na auto-putu u Sloveniji, kod Brezja u smeru Jesenica, manji avion je prinudno sleteo, a nadzorne kamere su snimile taj trenutak.

Kako se na snimku vidi, avion je sleteo na auto-put nakon čega se nekoliko automobila zaustavilo, a potom se formirala i kolona vozila.

Kako je saopštila kranjska policija, u avionu su se nalazile dve osobe, koje nisu povređene. Dodali su da je obezbeđen deo puta gde je izvršeno prinudno sletanje.

Prema izveštajima, avion je pri sletanju udario u bankinu i prevrnuo se.

Ljudi koji su se nalazili u avionu su uspeli sami da izađu iz njega.

Kako je rečeno na aerodromu u Lesci, avion je poleteo sa njihove piste i sve je bilo u redu do trenutka dok nisu izgubili komunikaciju sa njim. Tokom leta, pilot se povezao na frekvenciju službe slovenačke kontrole avio-saobraćaja.

Za sada je poznato da je avion leteo na oko 300 metara iznad nivoa mora, u rejonu koji ne kontroliše slovenačka kontrola letenja i gde uglavnom lete sportski avioni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milka

    5. avgust 2022 | 19:09

    Šta će kad voze pijani. Svi koji su vozili automobil pod dejstvom alkohola sad su počeli da voze avione. Jer misle da ih gore neće zaustaviti policija pošto ne postoji vazdušna policija. Eto ima pravde

  • Zoran

    5. avgust 2022 | 21:18

    Da je izveštač bolje pogledao snimak, video bi da je avion udario u brdo pored puta, pa se obrnuo oko svoje ose, a nije se prevrnuo! Okrećući se oko svoje ose odlomio je repno kormilo i zaustavio se na bankini!

  • BGD

    5. avgust 2022 | 22:22

    Svako slatanje iz kojeg odsetas ziv je ustvari dobro sletanje :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA