≫ 

Užas u Zenici: Muškarac se skidao i samozadovoljavao kod škole

 ≫ 

Prema rečima Zeničanke koja je svedočila ovom nesvakidašnjem slučaju i odlučila da upozori javnost, muškarac je najpre spavao na klupi

Komentari

  • Невена

    11. avgust 2022 | 13:58

    Сабина сви који су чинили злочине са стране Срба су одговарали . Одговорно ти тврдим да су и људи који су били невини осуђени да дуги низ година затворске казне. Срамота је да за доказано убиство српског дјетета буде онако мала казна. Срамота и то велика.

    • 11. avgust 2022 | 15:06

      Sabina

      @Невена

      Ti odgovorno tvrdiš?To što ti pišeš i tvrdiš to su isključivo tvoje tamo neke nebuloze i laži!!Kako bi tvoje napisano imalo smisla!!Niko ne osporava da je zla bilo na sve tri strane.Ali treba sagledati stvari onakve kakve jesu i barem jednom reći tj.priznati "Jeste tako je bilo".Mnogi su osudjivani na više godina a nisu krivi?Vidiš ja svaki dan recimo gledam ljude koji su ubijali,pljačkali,otimali,protjerivali,odvodili i premlaćivali ljude tokom rata.A danas isti ti se šetaju gradom vodaju unučad za ručicu i sjede ne jednoj od visokih funkcija. Ja to znam i to su činjenice.A to što ti pokušavaš da tako reći nametneš neku svoju politiku neku svoju tvrdnju dokaze ili šta već to možeš komotno mačku o rep da okačiš.Jer vrlo dobro znam tvoj stav i način komentarisanja ovdje.Ja za razliku od tebe nikoga ne mrzim.Za mene su ljudi svi isti neki su dobri a neki opet loši.A opet svako ko je bilo šta tokom rata uradio treba da odgovara.Ja samo iznosim činjenice i ono što znam što sam vidjela,doživjela na svojoj sopstvenoj koži.A to kada bi se vagalo i gledalo ko je dobio više a ko manje godina.To se ne bi moglo izvagati.

  • Невена

    11. avgust 2022 | 08:12

    Реакција и полиције и инспектората и комплетног система града Зеница је изостала 1992 године када су у тој школи мучили Србе. Никада нико за то одговарао није....

    • 11. avgust 2022 | 12:55

      Sabina

      @Невена

      Niko nije odgovarao ni za Višegrad,Bijeljinu,Kozarac,Banja Luku,Foču,Bratunac..itd.Neki koji su do juče mučili ubijali,pjačkali i progonili svoje komšije.Danas neki od njih imaju visoke funkcije sjede u foteljama i šetaju se kao da se ništa desilo nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA