Šef hrvatskog Sabora snimljen kako igra uz tehno muziku: "Izašli smo da se opustimo i baš je bilo dobro"

Za razliku plesa od finske premijerke Sanne Marin teško da će ovo izazvati skandal

  • 0
Jandroković igra uz tehno Foto: Printscreen/Youtube

Šef Sabora Gordan Jandroković glavna je zvezda snimka koja se proširio internetom. Jandroković je snimljen kako energično skače u ritmu Techno glazbe.

Na snimku se vidi kako se jedan od čelnih ljudi Hrvatske dobro zabavlja u nekom klubu. Gordan Jandroković je bio u klubu Dajmond 12. maju dok je još bio na godišnjem odmoru u Malinskoj na Krku, gde je inače svake godine, piše Večernji list.

Ponela ga je muzika DJ Ofenbaha, a izašao je sa suprugom i prijateljima.

- Pitaju me na čemu sam bio? Pa bio sam na malvaziji. Izašli smo u klub koji se otvorio da se opustimo i baš je bilo dobro - rekao je Jandroković za 24 sata.

Upitan sluša li elektronsku muziku jer dosad nije ostavljao takav utisak, rekao da je do sad obično citirao domaće izvođače, ali da to nije često, kao ni ovakvi izlasci.

Međutim, za razliku plesa od finske premijerke Sanne Marin teško da će ovo izazvati skandal. Podsećamo, nakon što su objavljene snimke plesa

finske premijerke na privatnoj žurki, ona je morala da se izvini, a čak se i testirala na drogu kako bi odbacila optužbe koje su se pojavile u javnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA