≫ 

Dan žalosti zbog tragedija koje su u poslednjih mesec dana zadesile malo mesto u Zagorju: Poginuo dečak (9)

Ponedeljak, 12. septembar 2022. godine proglašava se Danom žalosti u gradu Oroslavju

  • 0
Saobraćajna nesreća, udes, dete, bicikl Foto ilustracija: Shutterstock

U ponedeljak će u gradiću Oroslavje biti dan žalosti zbog tragedije u kojoj je u saobraćajnoj nesreći poginuo devetogodišnji dečak. Naime, u petak uveče nešto pre 21 sat na Stubičkom putu 34-godišnji vozač kamiona naletio je na dete koje se tim putem kretalo biciklom, prenosi Index.

Uviđajem je utvrđeno da je dečak skrivio saobraćajnu nesreću budući da je vozio pogrešnom sapbraćajnom trakom, odnosno u suprotnom smeru.

- Povodom tragičnih događaja koji su se dogodili tokom avgusta i septembra, a prilikom kojih su svoje mlade živote izgubili građani grada Oroslavja, 12. septembar 2022. godine proglašava se Danom žalosti u gradu Oroslavju. Svim ožalošćenima iskreno saučešće. Neka im je večna slava i hvala!" napisao je na Fejsbuku gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić.

Tri tragična događaja desila su se u poslednje vreme u Oroslavju. Prvo se dete utopilo na Viru, potom se desila saobraćajna nesreća u kojoj je na kraju smrtno stradao dečak i ubistvo komšije sekirom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA