≫ 

Škola se bolnim rečima oprostila od učenika koji je poginuo u sudaru vozova: "Ostavio je neizbrisiv trag"

Škola takođe organizuje prevoz za učenike i profesore koji žele da prisustvuju Filipovoj sahrani koji će se održati u sredu

  • 2
Filip Pezić sudar vozova Foto: Tehnička škola Požega

Tehnička škola Požega se na zvaničnoj stranici oprostila od svog učenika Filipa Pezića koji je tragično preminuo u železničkoj nesreći koja se dogodila prošlog petka u blizini Novske.

- Tužnog srca javljamo da je naš učenik Filip Pezić, učenik 3. razreda tragično preminuo 9. septembra 2022. u 18. godini života. Filip je bio izvrstan učenik, genijalac, praktičar. Učenik kojim smo se ponosili kroz mnoga takmičenja. Bila je čast poznavati Filipa. U našim je životima ostavio neizbrisiv trag. Po dobru te pamtimo, s ljubavlju i poštovanjem spominjemo - napisali su u objavi, prenosi Večernji list.

Škola takođe organizuje prevoz za učenike i profesore koji žele da prisustvuju Filipovoj sahrani koja će se održati u sredu.

Podsetimo, u sudaru teretnog i putničkog voza u petak uveče stradali su kondukter, mašinovođa i maloletni sin drugog konduktera. Istraga je još u toku kako bi se utvrdilo zašto je teretni voz stajao na pruzi, te zašto putnički voz nije na vreme zakočio. U teškoj nesreći povređeno je 12 ljudi, a u novogradiškoj bolnici još je šestoro ljudi na lečenju. Među njima je jedan hrvatski državljanin i petočlana porodica iz Irana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA