Otkriven stravičan slučaj u Lici: Muškarac silovao suprugu, svekar je maltretirao punih pet godina

Nju je suprug dva puta silovao u junu, a svekar joj pretio da će da je ubije, i to nakon petogodišnjeg maltretiranja i zlostavljanja

  • 0
Nasilje zlostavljanje žena

Foto: Shutterstock

Brutalan slučaj maltretiranja i seksualnog zlostavljanja žene stare 26 godina otkriven je u Lici.

Nju je suprug dva puta silovao u junu, a svekar joj pretio da će da je ubije, i to nakon petogodišnjeg maltretiranja i zlostavljanja. Ona je tada od nasilnika pobegla u "sigurnu kuću" i posle tri meseca smogla je snage da ih prijavi. Obojici je u ponedeljak određen istražni zatvor, piše Jutarnji list.

- Postoji osnovana sumnja da je 65-godišnjak od tačno neutvrđenog dana 2017. godine do 15. juna 2022. u porodičnoj kući na području Udbine gotovo svakodnevno ponižavao svoju 26-godišnju snaju. Zlostvaljanje se intenziviralo od januara ove godine, 2022. godine, što je kod nje izazvalo uznemirenost i strah za vlastiti život i živote njene dece - kažu u tužiteljstvu.

Županijsko državno tužilaštvo u Karlovcu je, nakon svekra, ispitalo i supruga jadne žene, i to zbog "osnovane sumnje da je počinio teško krivično delo protiv polne slobode". Postoji osnovana sumnja, kažu, da je osumnjičeni 35-godišnjak počinio navedena krivična dela 15. i 20. juna 2022. u jednom mestu na području Ličko-senjske županije na štetu 26-godišnje žene, odnosno da je dva puta silovao vlastitu suprugu.

Na predlog državnog tužilaštva određen istražni zatvor 35-godišnjem osumnjičenenom muškarcu, u trajanju od mesec dana, zbog opasnosti od ometanja krivičnog postupka uticajem na svedoke. Njegovom 65-godišnjem ocu zbog opasnosti od nedopuštenog uticaja na svedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja krivičnog dela takođe je određen isti pritvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA