≫ 

Fotografija koja je dirnula Hrvatsku: Zahvalna majka predivnim rečima opisala plemenit gest lekara

Zahvalna majka je uz fotografiju dirljivo opisala plemeniti gest lekara

  • 1
Osijek doktor nosi pacijentkinju Foto-montaža: Shutterstock, Facebook/M.D.

Mogla bih napisati koje sve titule ovaj lekar ima, ali time mogu samo da rizikujem da neku izostavm. Umesto toga biram da pišem o njegovoj tituli Čovek, sa velikim Č - započela je svoj status na Fejsbuku jedna mama iz Pleternice u Hrvatskoj.

Ovde navodimo njen status u celosti:

- Dogode se trenuci kad (i ja) ostanem bez teksta, knedla u grlu, a moraš ostati pribran. Kao što znate, Ana je danas bila na bronhoskopiji, što je nekoliko zgrada dalje od zgrade pedijatrije. Nisam ni sama znala koliki je KBC Osijek zapravo kompleks, ali snalazimo se.

I kad je Ana izašla iz operacijske sale, još naravno omamljena i u blagom šoku, čekali smo "prevoz" koji je trebalo da nas prebaci u našu zgradu. Da se razumemo, ona je bila zbrinuta, na svom krevetu i verujem da bi vrlo brzo stigao krevet ili kolica koji bi je prebacio na pedijatriju.

Osijek doktor nosi pacijentkinju Foto: Facebook/M.D.

Međutim, doktor Šapina se okrene prema nama i kaže Ani: "Uhvati se za mene!" Mi smo se obe nasmejale, jer smo mislile da se šali, ali on je sa smeškom, uzeo Anu i odneo je svojim rukama do našeg odeljenja.

U svoj toj brzini i šoku, drago mi je da sam uspela da zgrabim mobilni i uslikam ovo, jer ovo je fotka koja treba obići Hrvatsku. Slobodno delite, ovo je za mene fotografija u rangu "Ponos Hrvatske" i treba nam što više ovakvih priča!

Doktoru Šapini šaljem i ovako javno zahvalnost od cele naše porodice, jer ovaj gest neću zaboraviti dok sam živa! - napisala je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA