≫ 

Kako je uopšte živa: Devojka iz Bosne "naduvala" neverovatnih 5,19 promila

Tokom navedene akcije, 24 vozača su sankcionisana zbog prisustva alkohola u organizmu

  • 24
Saobraćaj saobraćajna policija duvanje alko test alkohol vožnja 1

Foto: Telegraf.rs

Policijska uprava Gradiška sprovela je tokom vikenda akciju čiji je cilj povećanje stepena sigurnosti svih učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontrolu prisustva alkohola u organizmu.

Kod 16 vozača je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 0,31 do 0,80 g/kg, kod šest vozača je utvrđena koncentracija alkohola od 0,81 do 1,50 g/kg i kod 2 vozača utvrđena je koncentracija alkohola u organizmu preko 1,51 g/kg, koji su i lišeni slobode.

Tokom navedene akcije, 24 vozača su sankcionisana zbog prisustva alkohola u organizmu.

Kako navodi portal Micro Mreža pozivajući se na nezvanična saznanja, kod osobe ženskog pola je u pomenutoj akciji registrovano čak 5,19 promila alkohola u krvi, te je posle alkotestiranja lišena slobode.

Policijska uprava Gradiška nastaviće sa sličnim aktivnostima i u narednom periodu, a sve sa podizanjem svesti o bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Apelujemo na sve građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu bezbednost i bezbednost drugih građana podigli na što veći nivo.

Video: Saobraćajna kontrola zaustavljala žene na praznik, ali umesto kazne dobile su iznenađenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    11. oktobar 2022 | 17:37

    Domacica bre Zena popila malo, Eee zivote Zene se ponasaju kao muskarci Muskarci kao zene Pukli smo odavno vec, nezna se ko je ko I sela domacica u Auto, da je pregazila ili slupala nekog nebi se secala sledeci dan, Ili ce da kaze Sipao mi neko nesto u pice

  • brko

    11. oktobar 2022 | 18:40

    Samo stvorenje iz Bosne to moze da izdrzi...

  • 534

    11. oktobar 2022 | 17:37

    Dobro da je primetila da je zaustavljaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA