≫ 

Jezivi detalji ubistva u Sarajevu: Jedna devojčica staricu držala za noge, druga je davila

Obdukcija je pokazala da se radi o ubistvu

  • 2
Sarajevo BIH  bosanska policija

Foto: Telegraf.rs

U javnost su isplivali novi detalji monstruoznog ubistava starice koje se dogodilo u sarajevskoj opštini Stari Grad, a za koje su osumnjičene su dve maloletnice koje imaju svega 14 i 15 godina.

Kako Srpskainfo nezvanično saznaje, sve se desilo u kući starice u kojoj su bili unuka i devojčicina prijateljica. S njima je bio i maloletnik koji tvrdi da nije učestvovao u zločinu.

Navodno su zajedno konzumirali alkohol, a i starici je zasmetalo što joj je unuka dovela prijateljicu kojoj je sud zabranio da se viđa s njenom unukom.

Došlo je do svađe, nakon čega je počinjen zločin. Jedna devojčica je staricu držala za noge, dok ju je druga davila. Nakon toga sve su očistile, kako bi policija zaključila da je starica umrla prirodnom smrću.

Međutim, obdukcija je pokazala da se radi o ubistvu.

Dečak koji je bio na licu mesta, kako prenose tamošnji mediji, tvrdi da nije učestvovao u ubistvu, a prema nezvaničnim informacijama na teret će mu se staviti pomaganje u prikrivanju dokaza.

Video: Protest za Dženana Memića i Davida Dragičevića u Sarajevu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA