≫ 

Kako su ismevali na razgovoru za posao Mladena, koji je potom digao ruku na sebe: Šta se čulo na snimku?

Iz policije su saopštili da su obavešteni o čitavom slučaju

  • 29
Mladen Dulić, Laktaš Foto: Facebook

Čitav region potresla je vest o smrti Mladena D. (22) iz Laktaša, koji je navodno digao ruku na sebe jer nije mogao da izdrži pritisak javnosti nakon što je tajno sniman dok je ismevan tokom razgovora za posao.

Mladen se, prema rečima njegovih prijatelja, ubio nakon što je na društvenim mražama postavljen snimak pod nazivom “Molba za rad na benzinskoj pumpi” u kojoj radnik benzinske pumpe ismeva mladića dok je ovaj popunjavao prijavu za posao.

Mladen je ozbiljno shvatio prijavu za posao, ali radnik na pumpi očigledno nije, i sve vreme je snimao kako ga ismejava.

Radnik mu je postavljao sledeća pitanja:

- Moraš pisati koji si pol, jesi li muški ili ženski?

- Moraš napisati gde si radio? Moraš još napisati jesi li spavao noću na poslu. Napiši da si pola spavao pola nisi. Piši radio sam noćnu pola spavao pola nisam.

- Napiši jesi li se pokrivao, da donesu ćebe. Imamo mi po ćebe, ko radi ima ćebe. Jesi se pokrivao po zimi? Napiši ne treba ćebe.

"To je upitnik naš. Napiši da li jedeš ćevape sa duplom lepinjom ili sa jednom lepinjom. Ako ćevape ne jedeš onda ovde ne možeš raditi. Ovde se samo jedu ćevapi. Ja 20 godina jedem ćevape. Ako ne jedeš ćevape onda ostaješ bez hrane", rekao je radnik pumpe.

Nakon prijave za posao mladić Mladen mu je platio 30 KM za gorivo i otišao sa pumpe.

Snimak je potom osvanuo na mrežama, a nedugo nakon toga stigla je vest da je Mladen digao ruku na sebe.

Na društvenim mrežama se mnogi opraštaju od Mladena i kivni su zbog svega što se dogodilo.

- Ne znam osobu koja je napravila ovaj snimak, ali znam porodicu dečaka koji je “ispunjavao formular” za posao i molim se Bogu da im da snage… Mladen je danas zauvek otišao…, a samo je tražio posao… Zadnje što je rekao je: “Ne mogu ja ovo izdržati”. Mirno spavaj dobri dečače, neka te anđeli čuvaju - piše u jednoj od objava na Fejsbuku.

Iz Policijske uprave Banjaluka potvrdili su za “Nezavisne novine” da je Policijskoj stanici Laktaši prijavljeno samoubistvo na području ovog grada, te da su policajci preduzeli mere i radnje iz njihove nadležnosti.

- O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka - rekla je Milana Stojanović, portparol PU Banjaluka.

Video: Snimak spasavanja tinejdžera koji je skočio s Brankovog mosta: Sreća da je rečna policija bila blizu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    29. oktobar 2022 | 14:46

    Sad tog monstruma, nečovaka i šljama koji je umislio da je duhovit na robiju. Djubre.

  • Nena

    29. oktobar 2022 | 15:25

    Koja sirovina moras biti pa da imas takav ,,smisao,,za humor. Bagra nevaspitana. I taj ce sutra imatu decu i zenu? Hoce li i njih ismevati dok ne dignu ruku na sebe. Ovaj svet je surov za dobre i osetljive mlade ljude poput ovog decka.

  • Dusan

    29. oktobar 2022 | 15:48

    Kakav idiot,hoce da bude smesan,unistio jedan mlad zivot,sad neka ide u zatvor jedno 10 godina,pa tamo neka se smeje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA