≫ 

"Njegovo neiskvareno srce ovakve podle ljude nije moglo da podnese": Oglasila se Mladenova drugarica

Ljudi koji su poznavali mladića koji je digao ruku na sebe nakon što je ismejan na razgovoru za posao kažu da je bio divan momak

  • 9
Mladen Dulić, Laktaš Mladen D. Foto: Facebook

Duša jedna neiskvarena. Koga god bi pitali za to dete u Laktašima rekao bi isto što i ja, priča za Srpskainfo potresena devojka koja je poznavala mladića Mladena D. koji je digao ruku na sebe nakon što je ponižen i ismejan na razgovoru za posao.

Devojka kaže da Mladen nije pušio, ni pio, niti ikoga u životu uvredio.

- Uvek je bio vedar i nasmejan. Imao poštovanje prema svakome. Ovo nije zaslužio, niti njegova porodica. Njegovo nevino i neiskvareno srce ovakve podle ljude nije moglo da podnese - kaže ona.

Intervju za posao koji je sve bio osim toga, odigrao u Mahovljanima. Tragedija se dogodila juče. Mladić je sa roditeljima živio u Laktašima.

- Oni su, kao i on, divni ljudi. To dete je imalo 22 godine. Radio je na par mesta i uvek se borio i išao dalje. Nije bio od onih što čekaju da im neko nešto da – kažu oni koji su poznavali mladića.

Podsećamo, društvenim mrežama se širi status o mladiću koji je tražio posao, a tokom razgovora za posao je ismevan i sniman, a snimak je potom objavljen.

Motiv za samoubistvo nije poznat, ali mnogi spekulišu da je Mladen digao ruku na sebe baš zbog ovog snimka, jer je navodno, kada je video da isti kruži mrežama, rekao: “Ne mogu ja ovo izdržati”.

Iz Policijske uprave Banjaluka potvrdili su za da je Policijskoj stanici Laktaši prijavljeno samoubistvo na području ovog grada, i da su preduzete mere i radnje iz njihove nadležnosti.

- O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka - rekla je Milana Stojanović, portparol PU Banjaluka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA