≫ 

Zlatko sa prijateljem napravio nered na benzinskoj pumpi, jednu zaposlenu hvatao za zadnjicu: Sad se kaje

Obojica na kraju moraju platiti po 760 kuna kazne te po 100 kuna troškova prekršajnog postupka

  • 0
Policija, Hrvatska, hrvatska policija Foto: Profimedia

Mario (27) i Zlatko (48) proglašeni su krivima i osuđeni zbog haosa koji su napravili iza ponoći na benzinskoj pumpi.

Prema presudi, oni su u saobraćaju oko pola sata iza ponoći na benzinskoj pumpi Ine u Slavonskom Brodu narušavali javni red i mir u vidno alkoholisanom stanju te su vikali i galamili pa se svađali sa kupcima i zaposlenima benzinske pumpe, piše danica.hr, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Tom prilikom su dve zaposlene vređali rečima: Nikoga se ne bojimo, zovite koga hoćete, zovite šefove, mi nismo pi… iako smo sa sela!

Direktor vam je rekao da morate da sednete sa nama za sto i da je on neki kur… od direktora, njega bi morali da slušate - navodi se u presudi.

Osim presude za remećenje javnog reda, Zlatko je zaradio i krivičnu prijavu jer je jednu od devojaka uhvatio za zadnjicu. Mario svoju odbranu pred prekršajnom sutkinjom nije iznosio, a Zlatko je sve priznao i zamolio blažu kaznu jer je oženjen i ima decu.

- Bio sam jako pijan i došao sam s Mariom na benzinsku na piće. Bili smo bezobrazni i vikali i vređali dve zaposlene. Žao mi je zbog svega, a povod je bio što cure nisu htele sesti s nama na piće.

Tačno je da je protiv mene podnešena i krivična prijava jer sam jednu zaposlenu uhvatio i dodirnuo za zadnjicu. Nisam kažnjavan dosad, radim i imam porodicu, kajem se zbog svega i više to neću nikad činiti - skrušeno se branio Zlatko pred sutkinjom.

Obojica na kraju moraju da plate po 760 kuna kazne, kao i po 100 kuna troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravosnažno i na nju mogu da se žale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA