≫ 

Policija još traga za Ivanom, osumnjičenim za napad na policajca: Od ranije poznat policiji zbog više dela

Kod njega je policija nedavno pronašla i 2,3 grama marihuane

  • 0
Ivan Božić Foto: PU splitsko-dalmatinska

Ivan Božić (29) iz Solina, kog policija sumnjiči da je Golfom udario mladog policajca, teško ga povredio i pobegao, odranije je poznat policiji.

Kako piše Slobodna Dalmacija, on je pravosnažno osuđen u avgustu 2018. godine zbog oštećenja tuđe imovine na kaznu zatvora od šest meseci, uslovno na dve godine, a ima i presudu na identičnu kaznu od decembra 2020. godine i to zbog teške krađe.

ODO u Splitu ga je optužio i za krađu staklenih boca. Traže deset meseci zatvora, a terete ga da je u ove godine u februaru i martu u Solinu u 11 navrata iz skladišta jednog trgovačkog društva ukrao prazne staklene boce od jedne litre gaziranog pića zajedno sa gajbama. Procenjuje se da je firmu oštetio za 19.000 kuna (oko 2.500 evra).

Tereti ga i da je 25. aprila 2022. godine oko 5 sati ujutro u Solinu ušao u vatrogasni dom, provalio u automat s pićem i grickalicama i iz njega uzeo novac. njemu se takođe na teret stavlja i da je sredinom jula ove godine u Dugopolju iz skladišta Studenca ukrao prazne staklene boce od jedne litre gaziranog pića

Kod njega je policija nedavno pronašla i 2,3 grama marihuane.

Video: U trenutku nervnog rastrojstva napao policajke pa završio sa dva metka u telu

(Telegrfa.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA