Objavljen snimak hapšenja Ivana koji je u Splitu autom udario policajca

U bekstvu se nalazio od srede u jedan sat posle ponoći nakon što je svojim vozilom oborio 20-godišnjeg policajca

  • 0

Splitska policija je juče posle podne uhapsila Ivana Božića (29), koji je od prekjuče ujutro bio u bekstvu nakon što je u središtu grada golfom oborio mladog saobraćajnog policajca, kojem su se splitski lekari do danas borili za život.

Danas je na kanalu MUP-a RH i policije objavljen snimak njegovog hapšenja, koji možete da vidite na početku teksta.

U bekstvu se nalazio od srede u jedan sat posle ponoći nakon što je u Ulici Domovinskog rata svojim vozilom oborio 20-godišnjeg policajca, koji je u bolnici završio s teškim i po život opasnim povredama, prenosi Index.hr.

Begunac nije imao vozačku, i ranije je bežao policiji, razbijao u kafiću...

Kako javlja Dalmacija News, Ivanu Božiću ranije je bila oduzeta vozačka dozvola. Ima više prekršaja, optužnica i presuda. Nepravosnažno je sredinom septembra osuđen na 23.000  kuna (oko 3.000 evra) i tri meseca zabrane upravljanja motornim vozilima kategorije B jer je počinio nekoliko saobraćajnih prekršaja.

Prema presudi, 10. jula je u 18:55, na kolovozu Ulice don Frane Bulića u Solinu, upravljao ličnim vozilom ševrolet, a nije se zaustavio na zvučne i svetlosne signale policijskih službenika. U bekstvu je u tri navrata prošao kroz crveno svetlo na semaforu, piše Dalmacija News.

Pred Opštinskim sudom u Splitu potvrđena je optužnica za tešku krađu u splitskom centru Bauhaus te da je početkom marta 2019, u dogovoru s nepoznatom muškom osobom, odneo udarni odvijač vrednosti gotovo 3.000 kuna (oko 400 evra).

Suđenje za to još nije počelo, ali zato na sudu u Šibeniku traje suđenje za još jedno krivično delo teške krađe.

Video: Pao superkartel odgovoran za trećinu distribucije kokaina u Evropi: Uhapšeno 49 osoba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA