Muškarac i žena provalili u stan u Rijeci i živeli u njemu

Reč je o 33-godišnjakinji i 40-godišnjaku koje policija sumnjiči da su tokom novembra provalili, a u decembru i neovlašćeno ušli u stan na području Turnića, u vlasništvu jedinice lokalne samouprave, te u njemu bez dozvole boravili kraće vreme

  • 1
Rijeka Rijeka / pixabay.com

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana zbog izvršenja krivičnih dela teške krađe u pokušaju i narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora, a sproveli su ga policijski službenici Prve policijske stanice Rijeka.

Reč je o 33-godišnjakinji i 40-godišnjaku koje policija sumnjiči da su tokom novembra provalili, a u decembru i neovlašćeno ušli u stan na području Turnića, u vlasništvu jedinice lokalne samouprave, te u njemu bez dozvole boravili kraće vreme, piše Index.

"Tokom istraživanja utvrđeno je kako je prošle nedelje 33-godišnjakinja počinila i krađu u Rijeci na području Podmurvica kada je u kiosku od radnice otela iz ruke kutiju cigareta i pobegla. Tako je zagrebačku firmu oštetila za 30-ak kuna", piše policija.

"Zbog osnovane sumnje u izvršenje navedenih krivičnih dela teške krađe u pokušaju i narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora, oboje osumnjičenih je krivično prijavljeno merodavnom državnom tužilaštvu, a 33-godišnjakinja i za krivično delo teške krađe na drzak način", dodaje se.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A gde smo mi

    9. decembar 2022 | 00:37

    Teška krađa na drzak način, kutija cigareta? Pa ovde bi morali pola Novog Beograda pretvoriti zgrade u zatvore da bi svi lopovi stali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA